Rayman Origins - Jön PC-re is


A Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy a Rayman legújabb része jön PC-re is. Eredetileg csak PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re adták ki, de később be lett jelentve, hogy jön 3DS-re és PS Vitára is, most pedig a PC is be lett jelentve. Most aztán mindenkinek ki lesznek elégítve a vágyai remélhetőleg. A konzol tulajdonosok a demót ki is próbálhatják, én is ezt tettem, és egy arra jöttem rá, hogy ez egy nagyon hangulatos játék.

PS Vitára február 22-én, 3DS-re március 16-án, PC-re pedig valamikor márciusban jelenik meg.

A gépigényt is már megosztották velünk:

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
Processzor: Intel Pentium 4 3Ghz vagy AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz
Memória: 1GB Windows XP / 1.5GB Windows Vista és Windows 7
Videó kártya: 128MB Radeon X600XT vagy GeForce 6800GT

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
Processzor: Intel Core2Duo E4400 2Ghz vagy AMD Athlon64 X2 3800+ 2Ghz
Memória: 2GB Windows XP / Vista / Windows 7
Videó kártya: 256MB Radeon HD 2600XT vagy GeForce 8600GT

Kinect Star Wars - Vicces élőszereplős videó


A mozgás érzékelős játék a tavalyi E3-on lett bejelentve, azóta nem sokat hallani róla, de azért nem is volt annyira eltűnve. Most egy igen vicces videót láthatunk ahogy Mi küzdünk Darth Vaderrel, bár elég szánalmas módon. A megjelenésről még semmit nem tudni, de valószínűleg még idén megjelenik, csakis Xbox 360-ra. Lehet venni egy konzol csomagot is ami egy elég csúnya R2-D2 konzolt, egy igen szép, arany színű C-3PO kontrollert, és egy hófehér kinectet tartalmaz.

The Witcher 2 - megerősítve a konzolos megjelenés, trailerrel

A CD Projekt RED és a Warner Bros. munkatársai a mai napon ünnepélyes keretek között és egy vadonatúj látványos videó képében bejelentette a The Witcher 2 Xbox360-as verziójának a megjelenési dátumát, ami nem lesz más, mint április 17-e. Egyébként csupán egy hónapot kellett volna kivárnia a WB-nek, a PC-s megjelenés egyéves évfordulója miatt, hiszen arra május 17-én debütált. Ezért elképzelhető, hogy az új tartalom PC-re ekkor fog majd napvilágot látni a Witcher hivatalos honlapján, természetesen ingyenes, letölthető formában.

Nagyjából mit is kínál a konzolos Witcher? Íme:
  
- 33 percnyi új átvezető
- Négy órányi új gameplay
- Két új kaland
- Új karakterek
- Új helyszínek
- Újragondolt kamera
- Új célzórendszer
- Javítatt karakter panel
- Érzékenyebb irányítás


Dead Island Ryder White trailer

Megjelent egy új videó a február elején debütáló Ryder White című DLC-ből, a Dead Islandhez.

Törölve a 2012-es BlizzCon

Biztosan ismeritek a Blizzard saját maga által levezényelt rendezvényét, a BlizzCont. Ezt a showt 2005 óta mindig megrendezték, itt jelentették be nagyobb címeiket, versenyeket rendeztek, és beszélhetett velük a sajtó. Idén viszont nem számíthatunk erre. A Blizzard-nak nincs elég kapacitása, hiszen három játékon dolgoznak egyszerre, és így nincs elég idejük ezt a nagy energiát felemésztő showt, idén levezényelni. 2012-ben fog kijönni a Starcraft 2 következő etapja, a Heart of the Swarm, ahol a Zergek játszanak központi szerepet. A World of Warcraft új kiegészítőjét, a Mists of Pandaria-t is az idei évre időzítik. A napokban pedig szó esett arról, hogy a Diablo 3-ban nagy átalakítások következtek be. Szerintem teljesen érthető a csapat indoka.