Fifa Street - Free Your Game
Gondoltam körül nézek már egy kicsit, a Márciusban megjelenő Fifa Street-ről hátha, van valami új infó. Véletlen botlottam bele az alábbi videóba, ami különböző helyszíneken (London,Rio,Amsterdam, stb.) való labdazsonglőröket mutatja be. Az eddigi legtartalmasabb videó következik, szóval cipőfűzőt bekötni ;)


Mass Effect 3 - Multiplayer trailer

A Bioware egy új videót adott ki a március 6-án megjelenő Mass Effect 3-ből. A HD minőségű videóban megismerhetjük a multiplayer részt, valamint rövid betekintést nyerhetünk a választható fajokról és kasztokról egyaránt.

King Arthur 2 - Launch trailer

Ma jelent meg a King Arthur 2 a boltok polcain és a digitális letöltö rendszerek kínálatában. A Paradox és a Neocore Games ez alkalomból kiadta a játék utolsó trailerét, amit alább nézhettek meg HD-ben.

Fő jellemzők
  • Sötét fantasy környezet. Artúr immár a Megcsonkított Király, ki egy szétszakadt vidéket próbál rendbe hozni, miközben önmagát is igyekszik gyógyítani.
  • Intenzív főellenség-harcok, ahol a hős erői különleges és rémisztő ellenfelekkel kerülnek szembe.
  • Merülj el egy bámulatos történetben, mely egy hatalmas, 3D hadjárattérképen bontakozik ki lovagi küldetésekkel és más különleges eseményekkel.
  • Kamerakezelési lehetőségek széles választéka, frissített animációk és kiterjedt oktatórendszer biztosít könnyebben játszható és bámulatosabb látványú élményt.
  • Élj át hatalmas valós idejű csatákat harcosok ezreivel és repülő fantasy szörnyekkel.
  • Csatázz ellenségekkel, akik különleges harci taktikákat és fantasztikus varázslatokat használnak.
  • Döntéseid különleges tartalmakat, varázslatokat és egységeket oldanak fel, bőséges új és egyedi lehetőséget kínálva minden döntéssel.
  • Vezess jelentős hősöket, kik rendkívüli hatalommal bírnak.

DiRT: Showdown - Gameplay előzetes


A DiRT Showdown kicsit eltér a gyökerektől és inkább egy Flatout stílusú játék lesz belőle. A videóban a GRiD roncsderbis pályájához hasonlót láthatunk, csak Flatoutos autókkal. Remélhetőleg mindenkinek tetszeni fog akiknek az eddig DiRT részek tetszettek, engem egyelőre nem győzött meg.

Megjelenés valamikor májusban PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Gotham City Impostors - Elindult a béta


A csakis letölthető formában érkező játék előreláthatólag egy vicces hangulatú FPS lövölde lesz és remélhetőleg nem kell csalódni benne. Szerencsére nem kell zsákba-macskát venni, mivel ma elindult a béta, igaz sajnos csak konzolra. Tehát aki ki akarja próbálni a játékot annak irány az Xbox 360 vagy PS3 és mehet a játék. PC-s bétáról egyelőre nem tudni.

Megjelenés februárban PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.