Mass Effect 3 - Egyjátékos és többjátékos bemutatók érkeztek

Már kedd óta elérhető a Mass Effect 3 egyjátékos demója, melyet bárki kipróbálhat PC-n, Xbox360-on. PS3-ra sajnos jövőhéten érkezik meg a demó. A lényeg: Megnézhetitek az első küldetést, tehát ami a teljes játék első mozzanata, azt most teljes mértékben, természetesen HD-ben csekkolható. Vigyázz, spoiler! SPOILER! Ha nem játszottad ki a demót ne nézd meg. Annyit elárulunk, hogy FemShep van benne, egyedin létrehozva, valamint Sentinel osztályban osztja az áldást a kis hölgyecske.


Az első 20 perces bemutató helyett inkább javasolnám, hogy nézzétek meg a coop multiplayer részt. Ez a játékmód meglehetősen érdekesre, de ugyanakkor pörgősre sikerült. Egyszerűen fenomenális, hogy a Bioware tudja mit csinál, még akkor is, ha multiplayer tartalmat készít. Valentin nap óta "személyem" egy folytában csak Mass Effect 3-mal játszik. A single demót kipörgettem már vagy négyszer is, de ezt a multit nem tudom letenni, annyira magába tudja szippantani a játékost... A többjátékos rész hivatalosan tehát holnap jelenik meg a publikum számára.Új videót kapott a Max Payne 3


A ma estére a Rockstar által megígért legújabb Max Payne 3 videó valóban megjelent. A látványosságban a sztorit ismerhetjük meg picit közelebbről, valamint a brazil gettó helyszínt, a favelát vehetjük szemúgyre. Megjelenés konzolokra május végén, PC-re pedig június elsején debütál.

Nem lesz PC-re a Transformers: Fall of Cybertron

Szomorú dolog ha egy nagyszerű játék folytatása végül nem jön ki egy korábban kiadott platformra. Elég csak a Halo és Gears of War szériára gondolni. Legtöbbször a kalózkodás, és "ez a platform nem bírja el" kamu szöveggel rukkolnak elő a fejlesztők és a kiadók. A High Moon Studios új Tranformers játéka kapcsán pedig egy egészen új kifogással álltak elő. A stúdió szerint nem értenek eléggé a PC-s fejlesztéshez, és a War for Cybertron PC-s verziója is elég gyengére sikerült. Ezt pedig egyszerűen nem értem. Én PC-n játszottam vele és semmiféle bugba nem futottam bele, így eléggé megdöbbenve állok a hír előtt. Nagyon csalódott vagyok.