The Amazing Spider-Man - Rhino bemutatkozik

Az Activision nemrég kiadta a Beenox fejlesztésben készülő The Amazing Spider-Man című akciójáték legfrissebb videóját, amiben Pókember egyik legádázabb ellenfelét, Rhinót prezentálják meglehetősen látványos gameplay kockák kíséretében. A játék egyébként június 26-án debütál az Államokban, kizárólag konzolokra. PC-s port nem lesz.

AC: Revelations - Desmond története tovább folytatódik

A Ubisoft legfrissebb sajtóközleménye szerint az Assassin's Creed: Revelations története tovább folytatódik egy új DLC képében. Jelen esetünkben a  "The Lost Archive" című kiegészítésről van szó. Hogy mit tartalmaz? Felsoroljuk:
  • Desmond története egy szinttel kiegészül
  • A Revelations új küldetéssorozatot kap: Vlad The Impaler's Prison
  • 3 új multiplayer karakterek vethetőek be online
A videó pedig lent tekinthető meg:

Max Payne 3: Az első PC-s képek

A Rockstar a mai napon kiadott 3 új képet a hamarosan megjelenő Max Payne 3-ból. A stúdió fejlesztői nagyobb felbontású textúrákat, és szebb grafikát ígérnek PC-n, valamint azt is megjegyezték (nem a grafikához tartozik), hogy a multiplayer kidolgozottsága, és annak felépítése meglehetősen érdekesre sikerült. Szeretni fogjuk. Legyen így. Az európai megjelenés június elsején várható PC-re. Itt vannak a minőségi PC-s képek!

Deep Black: Reloaded - Megjelenés előtti trailer

Március 1-jén jelenik meg a Biart Studios készítésében a Deep Black: Reloaded című vízalatti akció shooter játék, ami az előzetes információk és látottak alapján meglehetősen jónak tűnik. A történet a globális terrorizmust és a kémkedést helyezi előtérbe, időpontját tekintve valamikor a nem túl távoli jövőben. A játékos egy Charon zsoldos csoport egyik karizmatikus vezérét, Syrius Pierce-t fogja alakítani, célunk a terrorista barát-kormányszervezetek felszámolása lesz.


A Deep Black: Reloaded tehát március elsején jelenik meg 30 eurós árkategóriában, kizárólag PC-re, méghozzá Nvidia támogatással.  Aki nem bírja kivárni a megjelenést, az nyugodtan töltse le a játék demó verzióját, a hivatalos oldalról.


PC features:

- Razer Hydra support
- NVIDIA 3D VISION READY title
- NVIDIA PhysX support
- Intel Sandy & Ivy Bridge support


Ajánlott rendszerkövetelmények:
- OS: Windows XP, Vista vagy Windows 7
- Processzor: Core 2 Duo 2.4 GHz vagy Althon X2 2.7 GHz
- RAM: 1GB
- VGA: DirectX 9, 10 vagy 11 compatible NVidia vagy AMD ATI kártya
NVidia GeForce 8800 vagy jobb. ATI equivalent. Intel Sandy Bridge vagy jobb
- VGA Ram: 256 MB
- Hangkártya: DirectX kompatibilis
- HDD: 6 GB

A dobozkép / boxart:


 

Smash 'N' Survive - Launch Trailer

Szerkesztőségünk nemrég jelezte a postaládánkba bombahírként érkező infót: Az indiai fejlesztők játéka, a Smash 'N' Survive című akciódús autós játék a héten jelenik meg a SEN (a régi PSN) hálózatán, 10 dollár ellenében. A mai megjelenés alkalmával befutott az utolsó kedvcsináló videó is, amelyben egész jól láthatjátok a brutális, káosz szerű játékmenetet: