The Raid alcím + új trailer

Látott már közületek valaki is indonéz rendezésű filmet? Én biztos, hogy nem, de ezt mindenkinek meg kell néznie! A The Raid: Redemption c. film története nem eget verő; egy S.W.A.T. csapat megtámad egy 30 emeletes épületet, ahol egy helyi gengszter főnök, brancsa tanyázik és szétlövik/verik/rúgják/robbantják egymást. Ennyi. Na de ahogy az megvan koreografálva! Azt a jó mindenit neki! 2012 legjobb akció mozija itt van és nem kímél minket!

DiRT: Showdown - új előzetes

Megkapta újabb előzetesét a májusban érkező DiRT: Showdown című autós játék is. A gyalázatot meglepetésszerűen a Codemasters követte el. Ez már nem DiRT! Árkádosabb játékmenete ezt árulja el, kapunk egy roncsderbis játékot, és még PC-re is megjelenik!

Enjoy!

Borderlands 2 - Megjelenési dátumot kapott

A 2K Games és a Gearbox készítői hivatalosan bejelentették a Borderlands 2 című akciójátéknak a pontos megjelenési dátumát, ami nem más, mint szeptember 21-e Európában. A Borderlands 2 PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni, 4 fős coop hadjárat támogatással.

Fontos részletek az új világról, a karakterekről és a rendről az alábbi videóban!

Max Payne és a Mini-30 Rifle

A Rockstar tegnap kiadta a második fegyverbemutatós videóját a Max payne 3-ból, amiben a Mini-30 puskát részletezik, illetve próbálják bemutatni minden egyes előnyét a rajongóknak. Trailer lent:

Mortal Kombat Komplete - videónapló

A Warner egy új videót adott ki a jövőhéten megjelenő 'Mortal Kombat Komplete' kiadáshoz. Európában március 2-án lesz kapható Xbox360 és PS3 platformokra, az eddig összes megjelent DLC-kkel.

Tehát helyet kap: 
  • Skarlet,
  • Kenshi
  • Rain
  • Freddy Krueger
  • 15 classic skin Scorpionhoz, Sub Zerohoz és Reptilehoz.
Az alábbi videó meglehetősen jól részletezi a tartalmakat, és az újításokat is.


RE: ORC - Késik a PC verzió

A Capcom európai szegmense ma hivatalosan bejelentette a Resident Evil: Operation Raccoon City PC verziójának a csúszását. Az akciódús horrorjáték március 20-án jelenik meg PS3-ra, Xbox360-ra, míg PC-re két hónappal később, május 18-án. A japán kiadó - ahogy lenni szokott ilyenkor - lenyűgöző, magas felbontású grafikai részletességet és Nvidia 3D támogatást ígér az ORC-hoz. 


A PC kiadás ugyanúgy tartalmazni fogja a konzolos verzió tartalmát, csupán szebb látványvilággal vértezik fel a fejlesztők. Lesz 8 fős versus küzdelem, valamint 4 fős coop hadjárat is.

Medal of Honor: Warfighter - Infómorzsa

Némi információ jelent meg a NeoGAF fórumán a legújabb Medal of Honor kapcsán. Annyit már tudunk, hogy multuiplatform címmel van dolgunk, és a megjelenése is mindjárt a nyakunkon, hiszen a EA októbert tűzte ki. Teljes pompájában tekinthetjük meg a MOH: Warfightert a san franciscói játékrendezvényen, ami március 6-án kerül megrendezésre.


Olyan információ is bejutott hozzánk, hogy a játék egyik küldetése a Fülöp-szigeten fog játszódni, a tájfun, viharos éjszakák idején.

Mass Effect 3 - Kampány videók

Spoileres tartalmú kampány küldetést bemutató videók érkeztek az IGN jóvoltából a március 9-én megjelenő Mass Effect 3-ból. Megtekintése csak saját felelősségre. SPOILER! A második videó egyébként a galaxis feltérképezését, illetve az expedíciót részletezi. Inkább azt nézzétek meg!


Assassin's Creed Revelations: Oszmán kiadás megerősítve

A Ubisoft hivatalosan megerősítette az Assassin's Creed Revelations című akciójáték Ottoman Edition változatát, azaz az Oszmán kiadást. A speciális kiszerelés természetesen tartalmazni fogja az eddig megjelent DLC-ket (teljes játék + Ancestor's Character, Mediterranean Traveller és Lost Archive)

 

A francia óriás kiadó leleplezte a megjelenési dátumát is, ami nem lesz más, mint március 30-a. A különleges csomag érkezése Xbox360-ra és PS3-ra várható, 50 eurós árkategóriában.

Mass Effect 3: From Ashes DLC képek

Március 9-én jelenik meg a Mass Effect 3 című akció RPG játékhoz a 'From Ashes' című DLC, amiből most új képek is befutottak. A Bioware ezt a DLC-t a teljes játék elkészítése után alkották meg, tehát a játék ezen tartalmát nem vágták ki. De ki tudja... Ezt maga Casey Hudson jegyezte meg twitter oldalán.

Shogun 2 - Fall of the Samurai új tartalmakkal

A SEGA és a The Creative Assembly két új zseniális videót adott ki a hamarosan megjelenő Shogun 2 - Fall of the Samurai című stratégiai játékból. A videókban természetesen az újdonságokról tartanak beszámolót a fejlesztők. Tehát érdemes megnézni őket. Megjelenés március 23, kizárólag PC-re (30 euró).