AC Revelations: 50%-os árkedvezménnyel a Steamen

Meglehetősen érdekes ajánlattal állt elő a Steam a tavaly decemberben megjelent Assassin's Creed: Revealtions (PC) című akciójáték kapcsán. A Steam áruház kínálatában 50%-os árengedménnyel (tehát 25 euróért!)megvásárolható digitális formában a francia óriáskiadó nagy sikerű AC sorozat legutolsó (mellék)része, melyben  Ezi Auditore utolsó küldetését játszhatjuk ki. A DLC-ket a kedvezmény nem érinti, csak az alapjátékot! Az akció egyébként csütörtök, este 19:00-ig tart!


Ezio Auditore legendás mentora, Altair után kutat, miközben  felfedezésekkel és felismerésekkel teli utazásra indul. Veszedelmes út ez, mely Konstantinápolyba, az Oszmán Birodalom szívébe viszi Ezio-t, ahol egy gyülekező Templomos-sereg a térség stabilitását veszélyezteti, mindezt az utolsó bizánci császár társaságában.

Ezio díjnyertes története mellett a frissített és kibővített online többjátékos rész is visszatér több új játékmóddal, több pályával és több karakterrel, lehetővé téve, hogy összemérd orvgyilkos-ügyességed másokéval a világ minden tájáról.

Ajánlott rendszerkövetelmények:

  • Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E6700  2.6 GHz vagy AMD Athlon64 X2 6000+  3.0 GHz vagy jobb
  • Memória: 2 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
  • Grafika: 512 MB DirectX 9.0 kompatibilis kártya Shader Model 4.0 vagy magasabb támogatással
  • DirectX: 2010. júniusi vagy újabb DirectX
  • Merevlemez: 9.44 GB
  • Hang: Surround Sound 5.1 kompatibilis hangkártya
  • Perifériák: Billentyűzet, egér, opcionálisan játékvezérlő (Xbox 360 Controller for Windows ajánlott)
  • Internet: az aktiválás idejéig széles sávú internet kapcsolat szükséges

SSX - Az utolsó videó

Az EA és az EA Sports ma hivatalosan kiadta az SSX akciódús sportjátéknak az utolsó videó bemutatóját, amit alább nézhettek meg, természetesen HD-ben. Hazánkban a játék március 2-án lesz kapható, PS3 és Xbox360 platformokra. Az amerikaiak már nyüstölik a játékot:) Hamarosan mi is jelentkezünk egy teszttel az SSX kapcsán. Addig is maradjatok velünk!

Enjoy!


SSX első pontszámok:

CVG 9/10
OXM UK 9/10
IGN  9/10
Eurogamer  9/10
TeamXbox  9/10
G4TV 9/10
GameTrailers 8.7/10
Destructoid 8.5/10
3D Juegos 8.2/10
VideoGamer 8/10
GameInformer  7.75/10
Inc Gamers  8/10
OXM 7.5/10
The Verge  9/10
TheSixthAxis 8/10
NowGamer 5.2/10
EDGE 5/10

Egész jó pontokat kapott az SSX...

Sniper Elite V2 - Rendeld elő most, hogy megölhesd Hitlert

Újabb sajtóközleményt osztunk meg veletek. Az 505 Games és a Rebellion egy meglehetősen különleges ajánlattal rukkolt elő: aki a mai naptól kezdve előrendeli a Sniper Elite V2 című második világháborús mesterlövészes játékot, az kap a teljes játékszoftverhez egy új tartalmas küldetést, valamint két új fegyvert (SVT-40, Kar 98). Egyébként utóbbi két fegyvertípus kötelező kelléke kéne legyen a Sniper 2-nek. A bónusz küldetés Hitler semlegesítéséről fog szólni, alternatív lehetőség bukkan fel, a Führer Berlinbe látogat. A célunk, pedig mesterlövész puskánkkal lelőni, X-ray vision támogatással megvértezve a fejlövéses (vagy szívlövéses) látványt. Bár a történelem szerint a német legendás vezér állítólag 1945 tavaszán bunkerében felakasztotta magát, saját kezével végzett magával, mivel a Szövetségesek elfoglalták a német fővárost. A játékosnak tehát egy új, alternatív lehetőség adódik, hogy megváltoztassák az írott történelmet. 


A Harmadik birodalmi félelmetes utazásunk májusban veszi kezdetét, méghozzá PC, PS3 és Xbox360 paltformokon.

Így nézett volna ki a steampunk Batman játék

A Day 1 Studios (FEAR 3, Fracture) egy olyan Batman játékon dolgoztak, aminek a  története a 19. században játszódott volna. De azóta feledésbe merült, a fejlesztést leállították, valamilyen oknál fogva. Az érdekes koncepcióval rendelkező játékot PS3-ra és Xbox360-ra adta volna ki  a pénzügyi gondokkal küzdő THQ még 2010 folyamán. (Batman: Gotham by Gaslight)


Szerintetek Batman Hasfelmetsző Jack után nyomoz ebben a félelmetes, ködös világban? 

Blacklight Retribution F2P bétatesztelés

Jó hír érkezett az FPS fanok számára a Blacklight Retribution kapcsán, hiszen a Perfect World fejlesztők hivatalosan elérhetővé tették az online FPS béta tesztelését PC-n. A tesztre mindenki jelentkezhet a mai naptól kezdve. Gyors training után a játékos már bevetheti harci tudását online pályákon. A grafikát az Unreal Engine 3.0 verzió jellemzi, a játékmenet picit hasonlít a Black Ops játékra, csak annyi különbséggel, hogy a szintfejlődés nagyon lassú, mondhatni BF 3 stílusú. Egyelőre Domination szerverek vannak, a szerver kereső mondhatni nagyon rossz, a 16 fős szerókra fél-telt állapotban egyáltalán nem lehet becsatlakozni, csak amelyeken 2 vagy max 6 fő tartózkodik. Ez eléggé érthetetlen. De biztos csak valami  0 day-es béta bugba akadtam :)

Érkezett bemutató is a Retributionból:

Fejlesztői naplón az I am Alive

A francia óriáskiadó egy videónaplót adott ki a jövőhéten Xbox Live rendszerére megjelenő I am Alive című túlélő játékról.

Íme a napló-féleség:

 

SSX - játékmenet videók landoltak

Az EA Sports snowboardos "akciójátéka", az SSX február 28-án jelenik meg az Amerikai Egyesült Államokban, míg hazánkban csak március 2-án debütál Xbox360 és PS3 platformokra. Az EA jó szokásához híven, 3 új gameplay tartalmú videót adott ki, amiben többek között szemügyre vehetjük Alaszkát és Szibériát, valamint a Dél-Amerikában található Patagóniát is.