Alan Wake - Magyar felirattal

A magyaritasok.hu jóvoltából a mai naptól kezdve elérhetővé vált az Alan Wake magyar nyelvi fájljai, amit természetesen letölthettek az imént linkelt forrásoldalról. Ez alkalomból mi pedig egy 15 perces magyar nyelvi videó bemutatóval jelentkezünk a Remedy által fejlesztett Alan Wake játék kapcsán.

Ne feledjétek! A PC dobozos verziót már holnaptól megvásárolhatjátok a nagyobb kereskedéseknél. A Steames verzió egyébként már február 16-tól elérhető.

Íme a videó, és az első 15 perc:

Microsoft Flight Free to Play - Mától tölthető

A Microsoft ma tette elérhetővé a Microsoft Flight című játéknak a letöltését. A repülős játékot a hivatalos honlapra kattintva tudjátok majd letölteni, majd feltelepíteni a számítógépetekre. Az óriás kiadó ezt a napot egy utolsó videóval is megünnepelte, amit lent nézhettek meg:


Ajánlott rendszerkövetelmények:

CPU: Dual Core 3.0 GHz
GPU: 1024 MB ATI Radeon HD 5670 or 1024 MB NVIDIA GEFORCE 9800 GT or equivalent
HDD: 30 GB hard drive space
OS : Win7 SP1 64-bit operating system
RAM: 6 GB

Forza 4 - meg van a márciusi DLC megjelenési dátuma

A Turn 10 Studios és a Microsoft egy újabb letölthető tartalmat jelentett be a Forza Motrosport 4 című autósjátékhoz, ami az előzetes tervek szerint március 6-án jelenne meg az Xbox Live rendszeren.

Hogy milyen járgányokat tartalmaz a márciusi csomag? Listajeles felsorolásban kigyűjtöttük nektek.
  • 2011 Aston Martin V12 Zagato (Villa d’Este)
  • 1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P
  • 2012 Ultima GTR 
  • 1969 Chevrolet Nova SS 396 
  • 2010 Renault Clio RS
  • 1966 Ford Country Squire 
  • 1995 BMW 850CSi 
  • 1986 Alfa Romeo GTV-6 
  • 2011 Wiesmann GT MF5 
  • 1969 Chevrolet Corvair Monza 

Borderlands 2 - Steamworks támogatással

A 2K Games és a Gearbox egy sikeres megállapodást írt alá a Valvéval a Borderlands 2 kapcsán. A Borderlands 2 PC verzióját tehát a Steam rendszeren lehet majd elérni, illetve feltelepíteni. A dobozos kiadás is megköveteli majd a steam fiókot. Ezt azt jelenti, hogy az FPS-RPG hibrid játék a Steam mindenfajta támogatását kiélvezi, többek között a Steam teljesítmény, a Steam felhő, és az automatikus frissítés is helyet kap.
A Borderlands 2 először Észak-Amerikában (szeptember 18) jelenik meg, majd szeptember 21-én Európában. A célplatformok egyelőre a PC, Xbox360 és PS3. Állítólag mobilos, tablet verzió is készülni fog belőle.

Ghost Recon Online - a Recon osztály bemutatása

A Ubisoft a napokban egy igen csak kellemesen jóféle gameplay videót adott ki az ez évben debütáló Ghost Recon Online-ból. Ez nem keverendő össze a sztori részletekkel készített Ghost Recon Future Soldier-ral. Az egy teljesen más játék, ami ráadásul még coopban is játszható lesz. A Ghost Recon Online tehát egy free to play alapú játék lesz, ami kizárólag PC-re fog megjelenni még 2012 folyamán. Előreláthatólag júniusban már játszhatunk vele, ugyanis a főjáték, a Future Soldier PC-re sajnos több hónapos csúszást szenvedett el. Tehát addig, mi teljes egészében elleszünk majd a GRO-val is.

Az alábbi videó egy meglehetősen jól összerakott videóban nézhetjük végig a Recon osztály jellemzéseit, valamint főbb tulajdonságait. A Recon egyébként a mesterlövészes osztályt jelenti.

Enjoy!

Mozi: Újabb videóval jelentkezik az Avengers

Újabb trailerrel jelentkezem az Avangers című akciófilm kapcsán, amely meglehetősen látványosra és hangulatosra sikerült. A trailer vége pedig megdöbbentő, és ebből kiindulva, természetesen spoileres, mint videó általában. De legalább a látottak alapján eldöntheted, hogy megnézed e majd a Josh Wedon rendezte filmet a mozikban. Én egyből igent mondtam a mozilátogatásra!

A mozifilm május első hetében debütál a magyar mozikban, méghozzá Robert Downey, Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Rufalo, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner és Scarlett Johansson főszereplésével.

DiRT 3 Complete Edition: Launch trailer

A Codemasters kiadta a DiRT 3 Complete Edition utolsó bemutatóját, amit alább nézhettek meg, HD-ben. A különleges kiadás tartalmazni fogja az összes eddig megjelent kiegészítéseket. A CE egyébként márciusban jelenik meg Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re.

Jön a Deus Ex Human Revolution Ultimate Edition

Az ESRB nemrég besorolta a Deus Ex Human Revolution - Ultimate Edition-t, ezzel is jelezve, hogy bizony kap egy utolsó kiadást is a sci-fi RPG játék. Az Ultimate Edition tartalmazni fogja az Augmented Edition teljes tartalmát, valamint a The Missing Linket is. Utóbbi DLC a Hungamer GOTY 2011. év legjobb kiegészítőjét nyerte meg. Az ESRB szerint MAC-re jelenik meg, de nyugodtan megerősíthetjük a PC-s megjelenést is.