Jön az Army of Four, az Army of Two folytatása

Jól olvastátok. Egyelőre kezeljük pletykaként, kiszivárogtatott hírként, állítólag az EA egy új játékot fog bejelenteni a GDC-n. Ez a játék állítólag az Army of Two folytatása lesz, Army of Four néven. Nem nehéz kitalálni, hogy a fejlesztők leginkább a négyszemélyes coopra fognak gyúrni, a játékszoftver alatt pedig a Frostbite Engine továbbfejlesztett verziója fog futni. Jövőhéten várhatjuk a hivatalos bejelentést, persze csak ha mindezen állítások igazak.

UPDATE: Joe Flanigan elcsiripelte twitterén, hogy valóban készül az Ao4 című videójáték.

Max Payne 3 képözön

A Rockstar Games ma hozza a formáját, hiszen bődületes mennyiségű, friss képeket adott ki a közelgő Max Payne 3 kapcsán. Vér, fegyverek,  karakterek, golyók, vetődések, társadalom és az ebből adódó szegényes környezet, vonat, éjszakai buli, foci és egyéb jelek fedezhetőek fel a képeken. Szóval az alábbi médiaanyagon mindent megtaláltok, ami az egykori new yorki nyomozót, Max Payne-t és a grafikát illeti.

A történet szerint: Max új életet kezdett Brazíliában, hiszen a sztori szerint egy meglehetősen gazdag sao pauloi gyárosnak beállt testőrnek. Az öreg róka fő feladata a család megvédése lesz, azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt Max szeretné. Kissé bonyolulttá alakult a helyzet... Több spoilert nem szeretnék megemlíteni a játék sztorijáról, hiszen a megjelenése a nyakunkon van; konzolokra május 18-án, míg PC-re - sajnos - június elsején debütál. A Rockstar egy nagyon részletes játékot készít, ezt maga a Remedy is megjegyezte. Tehát nem kell félnünk, főleg ha az egykori, volt Max Payne fejlesztők dicsérik az eddig látott Max Payne anyagot.The Witcher 2 Enhanced Edition - friss képek

Vadonatúj képek érkeztek a Namco Bandai jóvoltából a The Witcher 2 : Enhanced Edition-ből. A konzolos verzió és az új PC-s tartalom április 17-én válik elérhetővé.

Forza Horizon - Lőttek a versenypályáknak!

A Turn 10 Studios és a Playground Games egy újabb Forza részen dolgozik. A videó jól bemutatja, hogy egy teljesen más koncepció felé nyitnak a fejlesztők, hiszen ezúttal kimaradnak a jól bejáratott hivatalos európai és amerikai versenypályák, helyettük a nagybetűs életbe próbálnak teret hódítani. Illegális, és legális városi / vidéki futamok elébe nézhetünk, mindezt megfűszerezve szép, dögös lányokkal és egy nagy bejárható világgal (sandbox).


Mindenesetre a Forzára ráfért egy nagy adag vérfrissítés, mert sokan unalmasnak tartották a versenypályákat, az új Forza mellékágban tehát az alkotók szélesebb közönség felé nyitnak. Bár mindezek ellenére, egy szimulátor beállítást biztos megtartanak a Turn 10 Studios fejlesztői. Megjelenés 2012 őszén várható. Platformok nincsenek megjelölve, de minden bizonnyal Xbox360-ra biztos meg fog jelenni. Az aktuális Forza részt a Microsoft egyébként a tavaszi játékkiállításon fogja leleplezni, jövőhéten, március 6-a után!

Borderlands 2 - Karakter bemutató

A 2K Games és a Gearbox fejlesztői 4 új képet adtak ki a Borderlands 2 négy játszható főhőséről (Maya, Zero, Axton, Salvador). Részletek a képeken:

A Borderlands 2 PC-re Steam támogatással jelenik meg szeptember 21-én.