Új Kinect Star Wars trailer

Újabb förtelmes előzetes érkezett a Kinect Star Wars-hoz. Aki eddig valamilyen oknál fogva, esetleg még bízott egy normális SW játék létrejöttében, most biztos elveszítette minden bizalmát. Csak nézzétek meg a trailert, ez egyszerűen undorító. A Force Unleashed 2 után még egy lelketlen szörnyszülöttel tépázzák meg a Star Wars Saga-t. Én szeretem a Star Wars filmeket, még úgy is, hogy a 6 filmből kettő eléggé vitatható minőségű, de úgy látszik, hogy van rengeteg olyan elvakult Star Wars fan, akik egy darab tégláért is pénzt adnának, ha rá lenne írva, hogy Star Wars. Legalább a spéci Xbox 360 csomag kinéz valahogy. Előzetes idelent, szörnyűlködjetek.

Assassin's Creed 3 - Az első videó

A Ubisoft ígéretét megtartotta, hiszen valóban debütált a mára ígért első Assassins Creed 3 videója, ami eléggé epikus hangulatot kelt sokak számára. A látványvilág odatesz alaposan, legalábbis az Anvil elég jól teljesít. Megjelenés október 30-án, multiplatform formában.

Darksiders 2 Collectors Edition

A THQ felfedte a Darksiders 2 gyűjtői kiadását, amit az alábbi kép meglehetősen szépen prezentálja, hogy mit is fog tartalmazni.

Mit tartalmaz?
  • Death maszkját
  • egy művészeti könyvet
  • egy zenei CD-t
  • két DLC-t

Hitman: Absolution - ott lesz a GDC-n, egy új kép

Az IO Interactive bejelentette, hogy nem lesz ott a héten megrendezett amerikai játékkiállításon (bár a Square Enix képviselete ott lesz), a GDC-n, így nem fogjuk látni mozgás közben a Hitman Absolutiont. Ezzel együtt a fejlesztő cég megerősítette, hogy a játékra épülő grafikus motor, a Glacier 2 továbbfejlesztett verziója, több, mint 1200 embert képes megmozgatni egyszerre egyidejüleg, konzolokon átlagos 30 FPS értékkel. Ráadásul minden egyes karakter különböző mozgásanimációban részesül, tehát nem fognak azonos mozdulatokat végrehajtani egy gameplay jelenetben.

Íme egy kép errőlForza Horizon - Hivatalosan bejelentve

A Microsoft hivatalosan bejelentette az új Forza címet, a Forza Horizon-t. A Turn 10 Studios a Playground Games fejlesztőivel fog együttműködni a fejlesztési munkálatokat illetően. A Playgrounds egyébként ex-Codemasters emberekből állt össze, akik olyan autós projektet tettek le, mint a Grid, a TOCA, és a DiRT. A készítők egy új Forza élményt ígérnek, elszakadva a versenypálya alapú játékmenettől.


 

A Microsoft azt ígérte még, hogy a Forza Horizon egy gyors tempójú, pick-up-and-play alapú autósjáték lesz, amiből nagyon sok gameplay videókat terveznek bemutatni az E3-ra. Most csak meglebegtették az új Forzát egy meglehetősen hangulatos élőszereplős videóval.

Deadlight Screenshotok

Friss képek érkeztek a spanyol fejlesztésű Deadlight-ról. Az oldalnézetes akciójáték még az idén meg fog jelenni az Xbox Live rendszeren. Ígéretes darabnak tűnik. Ha picit jobban érdekel a játék videója, nézd meg azt oldalunkon.
HALO 4 - az első képek

A Microsoft ugyan hivatalosan még nem jelentette be a HALO számozott folytatását, de az alábbi képek arról tanúskodnak, hogy gyorsan lépni fognak ez ügyben, már mint a bejelentés kapcsán. Egyelőre kezeljük pletykahírként, kiszivárogtatott képekként:


Fable: The Journey - Meg van a dátum

A Microsoft még a tavalyi E3-on jelentette be a Fable: The Journey epizódot, amelyet Kinect-el lehet majd irányítani. A Lionshead kifejezetten a Kinectre fejlesztette az anyagot, a megjelenését pedig szeptember 4-re datálta.

Érkeztek képek is belőle:

UK Charts - SSX őrület

Jól kezdett az EA Sports SSX című sportjátéka, hiszen elfoglalta az első helyet az angol játékszoftver eladási listát illetően. Második helyet vette be a szintén EA-s játék, a Fifa 12. Lista, részletek alább: lehet elmélkedni.

1. SSX
2. FIFA 12
3. MARIO PARTY 9
4. UNCHARTED: GOLDEN ABYSS
5. MARIO & SONIC LONDON 2012 OLYMPIC GAMES
6. UFC UNDISPUTED 3
7. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3
8. FIFA FOOTBALL
9. ASSASSIN'S CREED: REVELATIONS
10. BATTLEFIELD 3

Fable Heroes - Dungeon Defenders stílusban

Mi is az a Fable Heroes? A Microsoft többszereplős, Dungeon Defenders látványvilágát koppintós játékról van szó, amihez még friss képek is érkeztek. Hack-and-slash szerű játékmenet fogja jellemezni. Megjelenés a nyakunkon van hiszen az Xbox Live rendszeren május 2-án fog megjelenni a Lionhead Studios fejlesztésében..