Future Soldier TV Spot

Fél perces tömény akció nézhető meg a Ghost Recon Future Soldier legújabb videója kapcsán.COOP beszámoló

May Payne 3 - Ilyen lesz a multi

Túl sok kommentárt nem fűznék az alábbi Max Payne 3 legújabb videójához, hiszen a lényeget mutatja be, méghozzá a multiplayert. A teljes játék PC-re június elsején jelenik meg a Rockstar készítésében.

Hungamer Filmajánló: Válogatott gyilkosok

Eredeti Cím: Killer Elite
Stílus: Akció-Thriller
Játékidő: 116 perc
Rendező: Gary McKendry
Forgatókönyv:Matt Sherring
Főszereplők: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro


Nem sok rendezőnek adatik meg, hogy első mozifilmjéhez 70 millió dollárt és igencsak jól csengő neveket kapjon, Gary McKendry-k viszont ez mégis megadatott. Csak hogy a kezébe hulló lehetőséggel nem sok mindent tudott kezdeni.

A mozipénztáraknál szépen el is hasalt a Válogatott gyilkosok, ennek az okát pedig egy dologban látom: a filmet úgy reklámozták be, mint egy '80-s évek stílusához öltöztetett akció áradatot, viszont pisztolypárbajokból és jól megkoreografált bunyókból szenved leginkább hiányt ez az alkotás.


A történet középpontjában Danny áll, aki egykor bérgyilkos volt, de végül belefáradt az emberek szitává lyuggatásába, ezért visszavonult. Csak hogy mentora, Hunter bajba került így kénytelen újra pisztolyt ragadni. A feladat a következő: 3 egykori S.A.S. ügynököt kell likvidálnia, ha pedig teljesíti a feladatát dalolászva sétálhat a naplementébe Hunter-rel. De nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.


A forgatókönyv alapjául egy regény szolgált (mely állítólag igaz történetet dolgoz fel), ez azonban kimaradt életemből, így a film után nem is nagyon jött meg hozzá a kedvem. 
Tehát elsősorban nem egy őrült tempót diktáló darab ez, a történések szép komótosan követik egymást, akciókból is csak itt-ott akad, ezzel meg még nem is lenne baj. Azonban a történetet nem sikerült valami jól tálalni. Egy idő után a cselekmény unalomba fullad és onnantól nem is áll talpra többet. Pedig nem akárkik asszisztáltak itt, de még a színészek játéka sem tudja megmenteni a filmet középkategóriába-süllyedéstől, hiszen a szereplők karakterei is nagyon szürkék. Jó példa erre a film főhőse, akit Statham már számtalanszor eljátszott más filmekben, de azokban legalább kiélhette magát a bunyó-és-dirr/durr jelenetekben, amikben a nézőt is szórakoztatta, itt viszont unalmas játékával csak az álmot hozhatja szemünkre. Mellette (úgy 15-20 perc erejéig) Robert De Niro-t láthatjuk, neki nem állt rosszul ez a szerep, játéka sem volt rossz, de igencsak keveset van a vásznon, így a minőségen még ő sem tudott javítani. A végére hagytam Clive Owen-t, aki jó színész, de itt ő is csak tenget-lengett, sokat ezzel pedig nem tett a filmhez.

Na, de hogy valami jót is mondjak erről a műről, az a kevés akció, ami van benne, az nem rossz, sőt, egy-két kifejezetten látványos darálás is belefért a játékidőbe. Aztán itt vannak a helyszínek, amik eléggé változatosak és végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a zenét, mely egész jóra sikerült.Összesítve a dolgokat, egyszer megnézhető mozi ez, néhány ütős akcióval, szürke alakításokkal, sokszor üresjáratba fulladó történettel és hangulatos helyszínekkel/díszletekkel. A bukás pedig teljesen érthető, 70 millió zöldhasúból azért illett volna többet/jobbat kihozni, mert ezt így elnézve, csak a videotékákban arathat osztatlan sikert.Értékelés: 5/10Asura's Wrath DLC dömping és trailer

A héten olvashattátok a tesztet az Asura's Wrath című játékról, ami most DLC-kkel toldja meg, az egyébként bitang rövid játékot. Az első DLC, a Forging Ahead már tegnap óta elérhető, ez egy anime és 11.5 episode-ként van feltüntetve, egy eddig be nem mutatott harcot mesél el. Április 3-án jön a Defiance, ami szintén anime és a 15 és 16 episode közötti időt mutatja be. Április 24-én jön a Part IV: Nirvana, ez már egy fokkal érdekesebb tartalom, 4 új pályával egészíti ki a játékot, 19-22 Episode. Ami nagyon jónak tűnik, lévén az alap játéknak elég fura vége lett. Május 8-án és 15-én pedig poénosabb csomagokat kapunk. A Street Fighter ikonikus harcosaival, Ryu-val és Akuma-val kell megküznedünk. A DLC trailer itt megtekinthető.

Total Recall teaser: A héten debütál az első előzetes - Világ premier

A héten, pontosabban vasárnap várható a Total Recall című remake filmnek az első világ premier előzetese. Addig is a film készítői előrukkoltak egy rövid teaserrel. A főbb szerepekben Colin Farrell és Kate Beckinsale. Len Wiseman mozifilmje reméljük méltó újragondolt változata lesz az eredeti Schwarzenegger-féle feldolgozásnak.

A teljes videó a bolondok napján érkezik meg! Mi várjuk már nagyon.

Addig is itt egy félperces teaser:


Augusztus 3-tól 3D-ben a mozikban!