Hangulatos képeken a Sniper Elite V2

Új képek érkeztek az 505 Games jóvoltából a Sniper Elite V2 című második világháborús témájú, mesterlövészes TPS játékról, A megjelenés hamarosan a nyakunkon van, hiszen májusban fog debütálni PC, Xbox360 és PS3 platformokra a Rebellion fejlesztésében.

Update: várható demó a játékból, valamikor áprilisban...


Future Soldier - dátumozva a béta


A Ubisoft ma bejelentette egy hivatalos sajtóközlemény formájában a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Future Soldier című akciójáték publikus bétájának pontos dátumát. A nagy nap április 12-től lép érvényben, egyelőre az Xbox Live hálózatán. Aki rendelkezik Splinter Cell Convicton Xbox360-as példánnyal, annak könnyű dolga lesz az első napon.

A bétában a játékos két pályán vehet részt, 3 osztály közül választva: Lövész, Műszaki, Vadász. A Ghost Recon Future Soldier megjelenése május 22-én várható az Egyesült Államokban. A Platformok: Xbox360 és PS3. A PC port picivel később fog érkezni...

Áprilisi játékmegjelenések

A GT összeállította  az áprilisi nagy játékmegjelenéseket egy meglehetősen hangulatos videó keretében. A főszereplők ezúttal a Witcher 2 EE, Prototype 2 és a Kinect-es Star Wars, de mellettük egyéb jó játékok is felkerülnek majd a boltok polcaira. Enjoy.


Prototype 2 - Tankkal a városban

Főhősünk annyira bepipult Alex Mercerre a Prototype 2 című akciójátékban, hogy nekiállt rombolni a városban, méghozzá egy monstrummal. Pusztítás a köbön. Bár az FPS érték kissé alacsony értéket mutathat, lesz min dolgoznia a Radicalnak. Reméljük az Activision észreveszi e videó alapján, hogy a fram rate-el komoly gondok vannak, ugyanis ebben a videóban minden történik, és mozgás, robbanás közben nincs meg a 30 FPS határérték.

Konzolos megjelenés április 27-én. PC-re csak július 29-én jelenik meg.