Future Soldier - PC dátum, gépigény, Signature Edition

A Ubisoft ma hivatalosan megerősítette a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Future Soldier című akciójátéknak a PC-s megjelenési napját, mely nem más, mint június 15-e. A francia óriáskiadó emellett szót ejtett a játék hivatalos rendszerigényéről is, valamint sokak meglepetésére támogatni fogja a Direct X 11 render technológiáját is. Az alábbi videó videó pedig a Signature kiadás bónusz tartalmait (exkluzív küldetések, kütyük, stb) mutatja be.

Minimum hardware requirements:
Supported Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 3)/Windows Vista (with Service Pack 2)/ Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista or Windows 7
VIDEO CARD: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
DIRECT X: DirectX 9.0c
DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
SOUND CARD: DirectX 9.0c – compliant sound card
HDD space : 25 GB
Recommended Configuration:
CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
Graphics Card: 1024 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better
 

The Secret World - Előrendelői videó, béta hozzáféréssel

Meglehetősen látványos bemutatón a The Secret World című MMO játék, amit az EA fog kiadni még ebben a félévben PC-re. Masszív PvP csatákat ígérnek, mondjuk ez az alábbi videón elég jól kirajzolódik... Bónuszok a videó végén!

Csatahajó - A kulisszák mögött

Peter Berg (Lara Croft: Tomb Raider, A Királyság, Hancock) egy újabb popcorn mozival rukkol elő a Csatahajó személyében, melynek premierje szinte a nyakunkon van, hisz május 16-tól debütál a mozikban. Az alábbi videóban picit betekintést nyerhetünk a film kulissza titkaiba, ráadásul ezek mellett számos filmjelenetnek lehetünk a tanúi. A főbb szerepekben Liam Neeson, Rihanna, Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard,  és Asano Tadanobu.

 

UEFA Euro 2012 - Az első trailer

Letölthető tartalom formájában fog megjelenni a FIFA 12-höz az UEFA Euro 2012, amiből most megérkezett az első kedvcsináló bemutatója is. Megjelenés április 27-én PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra.

A 2012-es Európa Bajnokság pedig  június 8-án veszi kezdetét, Lengyelország és Ukrajna (házigazda jogkör) rendezésével. A döntő július elsején lesz megtartva!