Új képeken a Medal of Honor Warfighter

A PAX East jóvoltából az EA szám szerint 3 db képet adott ki a Medal of Honor legújabb részéből. A katonai lövölde játék október 22-én jelenik meg multiplatform formában, addig is itt vannak a friss képek:Ted - egy másik előzetes

Megjelent a Ted című filmvígjátéknak a második promo bemutatója. A film ötletét Seth MacFarlane adta, aki olyan alkotásokat tett le az asztalra, mint a Family Guy vagy az Amerikai fater. Most pedig a plüssmackó hangját kölcsönzi... A főszerepet egyébként az akciófilmek és a drámák sztárja, Mark Wahlberg játssza majd. Amerikában júliusban vetítik le a Ted-et. Előreláthatólag hazánkban is a nyár folyamán debütálhat, de napra pontos premiert egyelőre még nem tudunk mondani.

Itt a Savages legújabb előzetese

A háromszoros Oscar-díjas filmrendező, Oliver Stone a Savages képében egy akció-thriller műfajú filmet készít Shane Salerno forgatókönyve alapján, valamint a nemrég sztárként befutott Taylor Kitsch-sel (X-Men Origins Wolverine, Csatahajó, John Carter), de a filmben feltűnik még az öreg róka John Travolta, Salma Heyek, Uma Thurman és a rég látott Benicio Del Toro is.

A könnyed action movie idén nyáron, július 6-án kerül az amerikai mozikba. Érdemes lesz rá odafigyelni.

Nyár végén jelenik meg a Dark Souls PC-re


Úgy tűnik az a bizonyos petíció segített abban, hogy a játékosok kiharcolják maguknak a Dark Souls PC verzióját. Nemrég erősítette meg a német PC action magazin, hogy a játék számítógépes verziója 2012. augusztus 29-én jelenik meg. Normál kiadás mellett kap egy gyűjtői verziót is, mely a Prepare to Die alcímet kapta meg.

Reklám bemutatón az Avengers

Újabb látványos reklám bemutatót (szép amerikaiasan TV Spot-ot) adott ki a MARVEL a The Avengers című szuperhősös akciómozijához. A Földet nagy veszély fenyegeti, egy hős már nem elég a nagy feladathoz. A Bosszúállók csapatát erősíti Amerika Kapitány, Hulk, Thor és Vasember. Loki és bandája megállítása miatt hőseink kénytelenek összefogni a SHIELD nevezetű titkos kormányügynökséggel.

Premier április 26-tól! Amerikában pedig május 4-én debütál a The Avengers (A bosszúállók) Robert Downey, jr, Chris Hemsworh és Chris Evans főszereplésével...

Assassin's Creed 3 - 4 új kép

Friss képek érkeztek az Assassin's Creed 3-hoz a Ubisoft jóvoltából. A játékból várható egy gameplay bemutató is, hiszen még mindig tart a PAX East játékexpó, és még mindig nem futott be a megígért videó belőle.

Az amerikai függetlenségi háború idején játszódó Assassin's Creed harmadik része október 30-án jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra.