Ghost Recon Future Soldier - Lopakodás felsőfokon

A Ubisoft ma egy meglehetősen hangulatos videót adott ki a május 25-én érkező Ghost Recon Future Soldierből. Lopakodás a köbön alább: Kihagyhatatlan!

Lost Planet 3 - bejelentés videóval

Kiszivárgás történt. A Capcom a mai napon lerántotta a leplet a Lost Planet 3 című külső nézetes akciójátékról. A látottak alapján visszatérnek a havas környezethez, ezúttal is mellőzve a dzsungelszerű, dzsungelbetonos játékmenetet. Én kifejezetten örülök ennek.

Trailer alább:


DmC Devil May Cry, végre itt az új Trailer

Minél több videó lát napvilágot, annál jobban kezdi belopni magát a szívembe az alternatív világban játszódó DmC játék. Az ősfanok nyilván fröcsögnek, de emlékszem én, anno a 4. résznél ugyanezt eljátszották Nero-val is, mégis repkedtek a magas pontszámok. A videó ingame és CGI animációt is tartalmaz, ügyesen keveri őket, mindezt remek zenére. Figyelem! A trailerben részleges meztelenség is szerepel, így akik érzékenyek az ilyen témára, inkább kerüljék el! Tehát az előzetes idelent 18+ tartalommal!

Elkaszálták a Bulletstorm 2-t

A tavalyi év egyik legegyedibb FPS-ét hozta össze az Epic és a People Can Fly együttműködése, a Bulletstorm képében. A játék bár nem volt foradalmi, a pontrendszerre épülő harc és a komolytalan hangvétel tényleg egyedivé varázsolta a játékot. Sajnos csak kritikailag lett sikeres a program, a PC-s verziót pedig durva kalózkodás érte, ezzel magyarázta a kiadó EA, hogy a második részt törölték. Maga a játék még nagyon korai szakaszban volt, tervezések és ötletek voltak csupán. Nincs mit tenni, az igazán jó játékokat csak később fogja felfedezni a közönség, amikor már túl késő. A végletekig kisajtolt, újításokat nélkülöző CoD széria bezzeg dübörög. Undorító dolog ez!

Gameplay videó érkezett a Lollipop Chainsaw-hoz

Végre játékmenet videó is érkezett Suda 51 legújabb játékához, én nagyon vártam a programot, de ez a videó kissé lelohasztott. Maga a harc eléggé esetlennek és sótlannak tűnik, a mozgás kultúra is eléggé szegényes, legalábbis így a videók alapján. A grafika is inkább stílusos mintsem szép. Meglátjuk, én minden esetre inkább visszafogtam a lelkesedésemet! Trailer idelent!