Kinect támogatást kap a Skyrim

A Bethesda ma jelentette be, hogy a tavaly megjelent RPG játékukhoz, a Skyrimhez elérhetővé teszik a Kinect támogatást. Az eljárás természetesen ingyenes lesz az Xbox Live oldalán. A hang érzékeléshez jelenleg több, mint 200 féle hangparancs tartozik.

Kinect bemutató:

Exkluzív launch traileren a Witcher 2 Enhanced Edition

Kizárólag a Gamespot oldalán mutatták be a The Witcher 2 Enhanced Edition utolsó videóbemutatóját, azaz a launch trailert. A játék elkészült Xbox360-ra, PC-re pedig előtölthető a játék nagy része, ami nagyjából 10 GB-nyi szabad HDD-t igényel. A véglegesítés április 16-án esedékes az Xbox Live és a Steam (ill. Witcher.com) oldalán.

Íme a launch:

Future Soldier - Célpontban a multiplayer

A Ubisoft még egy Ghost Recon Future Soldier bemutató videót adott ki, amiben ezúttal a játék multiplayer, azaz a többjátékos módozatot részletezik. Megjelenés május 25-én konzolokra, június 15-én pedig PC-re.

Max Payne 3 - Bullet Time videó

A Max Payne játékok egyik legkreatívabb jellemzője az ún. Bullet Time megoldás volt. Ha nem csal emlékezetem, a Remedy srácok először alkalmazták a játék történelem során ezt a látványos időlelassítást. A Max Payne 3-ban a Rockstar fejlesztői természetesen nem hagyják ki, hiszen a franchise az idők elteltével a legkiemelkedőbb jegyévé nőtte ki magát. A készítők az alábbi videóban meglehetősen részletesen mutatják be a Bullet Time képességet.

 

PC-s megjelenés június elsején várható. Steamen egyébként előrendelhető állapotba került a MP 3. 50 eurós megrendelés esetében a felhasználó megkapja a Max Payne és a Max Payne második részét is, valamint a Max Payne 3-hoz 0 day-es bónusz tartalmak válnak elérhetővé ingyenesen (már amennyiben tényleg előrendelitek a steamen)

Medal of Honor Warfighter - az első gameplay

Az EA és a Danger Close ma kiadott a Medal of Honor Warfighter című katonai akciójátékból egy meglehetősen hangulatfokozó gameplay tartalmú videót. Megnézése alatt rövid betekintést nyerhetünk, hogy mely országokban fogunk titkos hadműveleteket végrehajtani. Többek között hősünkkel ott leszünk a Fülöp-szigeteken is.

A Medal of Honor Warfighter multiplayer részéhez szerencsére a DICE-nak semmi köze nem lesz, ugyanis a játék ezen részét a Danger Close készíti majd el, felhasználva a Frostbite Engine 2.0 továbbfejlesztett verzióját. Megjelenés október 23-án, konzolokra és PC-re egyaránt.

Kihagyhatatlan gameplay alább: