Prototype 2 - Élőszereplős videó

Április 24-én jelenik meg konzolokra a Prototype 2, de még előtte az Activision úgy gondolta meglebegteti marketinges képességét és előrukkol egy élőszereplős videóval a játék kapcsán, aminek a végén megpillanthatjuk Mercer és Heller összecsapását.  PC-s megjelenés július 29-én várható.

Dátumozva a Sleeping Dogs

A Square Enix ma egy sajtóközlemény formájában hivatalosan bejelentette a Sleeping Dogs megjelenési dátumát. Wei Shen hong-kongi zsaru kalandjait augusztus 17-től vállalhatjuk magunkra. Megjelenni az United Front Games fejlesztésében PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra fog.

Lesz limitált kiadás belőle, mely a következőket tartalmazza:

 ‘George St. Pierre (GSP)’ content:
·         GSP’s signature “flying punch”
·         Exclusive GSP outfit including T-shirts, headband and shorts
·         The GSP outfit unlocks the “flying punch” and increases grappling and throwing damage

 ‘Police Protection’ content:
·         Exclusive “High Speed” Mission
·         Exclusive HK Police SWAT Outfit
·         Exclusive assault rifle
·         Exclusive SWAT Police Vehicle

A limitált kiadás minden előrendelőnek elérhető lesz, valamint később számíthatunk PC-s különleges kiadásra is

Gyönyörű képeken az Assassin's Creed 3Több nagy filmstúdió érdeklődik a Need for Speed megfilmesítéséért

Azt tudjuk, hogy Hollywood szeret filmet csinálni a videójátékokból. De a Need for Speed autós játékról ki gondolta volna, hogy egyszer szeretnének csinálni belőle egy popcorn action moviet? Mindenesetre a Vasököl forgatókönyvírója, John Gatins már kigondolta magának a NFS helyszínét. Az EA egyébként ez ügyben már kisettenkedett Hollywoodba, és azt vették észre, hogy a Need for Speed megfilmesítési jogaiért több nagy hollywoodi stúdió verekszik, mint pl. a Warner Bros, a Sony és a Paramount Pictures.


A Need for Speed őrület 1994-ben vette kezdetét, természetesen videójáték formájában, és azóta évente jelent meg több rész is belőle. Jelenleg a legutóbbi részével eléggé rosszul áll a sátorfája. Az utóbbi évek NFS játékok egy Halálos iramban tempójú sztorit kaptak, így elképzelhető, hogy Hollywood ismét alkot nekünk egy másik Halálos iramban c. filmet Vin Diesel és Paul Walker nélkül. Reméljük sikerrel járnak.