Sniper Elite V2 - Tölthető a demó

A Steamen már elérhető a Sniper Elite V2 kipróbálható verziója. A Rebellion fejlesztésű mesterlövészes játék nagyjából 10 perces tiszta gameplay bemutatóra enged betekintést nyújtani azok számára, akik letöltik és játsszanak vele. A teljes játék május 4-én jelenik meg a Steamen, addig is nyugodtan próbáljátok ki a demót. Eddig nem rossz.

Jön az új God of War + teaser


Hivatalosan bejelentette a Sony a God of War széria legújabb részét, a God of War Ascension-t. Az új epizód minden bizonyal egy előzmény lesz és nem a Sony új szuper ketyeréjére a PS Vita-ra fog megjelenni, hanem PS3-ra. A fejlesztő csapat továbbra is  Sony Santa Monica, ők kalapálták össze már a 3. részt is. Megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni. A bejelentés mellé kaptunk egy teaser-t is, egy kis kedvcsináló videót, amiből semi nem derül ki, de a GoW fanok nyilván már besózva érzik magukat ettől is. Mozgó képek erre:

Crysis 3 - teaser

A Crytek megtartotta a nemrég bejelentett ígéretét a Crysis 3 kapcsán, hiszen ma reggel debütált az első mozgóképanyag belőle. Igaz, meglehetősen semmitmondó a videó, hiszen még az egy percet sem haladja meg. De jó hír a Crycis fanoknak, mert ez csak egy bemelegítő trailer volt. Az első Debut Gameplay videó jövőhéten fog megjelenni a Crysis 3-ből. Időpont a videó végén.

Lollipop Chainsaw: Bemutatkoznak az ikrek

Még egy adag trailert kaptunk a Lollipop Chainsaw-hoz. Egy újabb karakter bemutatóról van szó, melynek középpontjában a Sterling ikrek állnak. Az eddigi előzetesek alapján már biztos, hogy minden karakter magas szinten űzi az idiotizmust, szerencsére. Már a kezdetektől tudni, hogy a játékot nem lehet komolyan venni és nem is akarja azt (khm, Bayonetta), viszont úgysem lesz olyan jó mint a hack 'n' slash-ek királynője, de ne legyen igazam. Trailer itt:

Nem lesz idén Prey 2

Pár hete kapott szárnyra az a rémhír, miszerint a Prey 2-t elkaszálták. Szerencsére nincs ez teljesen így, de tény, hogy nagy a balhé a játék háza táján. A kiadó, ZeniMax elégedetlen volt a játék minőségével és a fejlesztő csapattal a Human Head Studios-szal nagyon megromlott a viszony. Novemberben le is állították a project fejlesztését, de azóta már folyik tovább a munka. Pletyka szinten az is hallható, hogy a játékot elvették a fejlesztőktől és mások fogják befejezni. A nagy kavarás eredménye pedig az lett, hogy idén nem fog megjelenni a Prey 2, csak 2013-ban. Remélhetőleg nem dobnak ki mindent a kukába és kezdik előről az egészet, mert: Egy, tuti, hogy csak jövő év végén fog akkor megjelenni, kettő, a sci-fi, western fejvadászosdi ötlete, alsó hangon is zseniális.