Május elsején debütál a legújabb COD

Hivatalos forrásból most már megerősíthetjük, hogy a legújabb Call of Duty játék valóban készül a Treyarch boszorkánykonyhájában. Nyilvánosan május 1-jén fogják bejelenteni a jelenleg alcím nélküli lövölde játék folytatását. Egyelőre azt sem tudni, hogy Black Ops 2-ről, vagy egy teljesen új COD-ről lenne szó. Mindenesetre az NBA rájátszásában minden kiderül, ugyanis először mozgóképes anyag formájában a sporteseményen fog debütálni az első debut trailer belőle.

Tippünk szerint a Black Ops 2 lesz.

Batman Arkham City Harley Quinn's Revenge DLC + GOTY Trailer

A tavalyi év egyik kiemelkedő alkotása volt a Batman Arkham City, ősszel egy újra kiadást kap. A pakk neve, Batman Arkham City Game of the Year Edition lesz és az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja. A csomag megjelenése előtt még napvilágot lát, egy sztori orientált DLC, májusban, Harley Quinn's Revenge címmel. Maga a DLC a játék sztorija után fog játszódni, Harley pedig az eddigieknél is jobban elakarja intézni Batmant, sőt! A karakter még egy kis design váltáson is keresztül ment.

Crysis 3 - Gameplay

Az EA immáron hivatalosan is kiadta a Crysis 3 első bemutatkozó videóját, ami természetesen stílusban, játékmenetben hozza a kötelezőt. Megjelenés 2013-ban, multiplatform formában.

G.I. Joe: Retaliation - előzetes

Egy újabb előzetes jelent meg a G.I. Joe: Retaliation című akciófilmről, amely meglehetősen látványosra sikeredett. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eddigi legjobb GI Joe rész készül Jon Chu rendezésében, akinek ez a film lesz alkotói pályafutása legnagyobb címe, hiszen filmográfiáját tekintve eléggé szegénykés munkával rendelkezik. Most bizonyíthat.

A Megtorlás alcímmel ellátott popccorn mozi nyár elején debütál, s könnyen meglehet, hogy a nyári blockbuster filmek közé fog feliratkozni idén. Ráadásul a Paramount / MGM produkcióban olyan sztárok is szerepelnek, mint Bruce Willis és Dwayne Johnson, valamint a nemrégiben akciósztárként "kikiáltott" Channing Tatum. A filmben  még feltűnik a Mortal Kombat filmek sztárkaszkadőrje, Ray Park is. 2012 nyara a látványos popcorn filmek éve lesz! Nem semmi felhozatal elébe nézhetünk.