Mass Effect 3 - Hazug igazság?

Gondolom nagy Mass Effect rajongó vagy. Gondolom azért kattintottál rá a cikkre, hogy megnézd mi a legfrissebb Mass Effect tartalom. Gondolom te is fel tetted magadban a kérdést, hogy mi van a sztorival. Gondolom te is kételkedtél sok ezer játékmenetbeli tartalommal... és gondolom pár napig csak ezeken elmélkedtél, hogy mi lehet az igazság.

Az alábbi videóban ezt szépen, és érvekkel alátámasztva elmeséli a Mass Effect 3 történetét másfél órás előadásban egy Youtube user. Nem is szaporítom tovább a szót, dőljetek hátra és élvezzétek ki ezt a több mint egy óra mozizást CleverNoobNetwork jóvoltából!Prometheus, itt az eddigi legjobb trailer

Ridley Scott új sci-fi filmje kapott még egy előzetest. A Prometheus ha minden igaz az Alien előzménye lesz, több jel is utal erre, de igazából minden trailer eléggé sejtelmesre sikeredett és nem sok minden derült ki, szerencsére most sem. Viszont kétségtelen, hogy felspanolja az embert ha elkezdi nézni. A jelenlegi trailer pedig messze az eddig legjobb, kifejezetten hátborzongatóra sikeredett főleg a vége, azzal az Alien-ből kölcsönvett fura zörejjel. Iszonyatosan várom már a filmet! Trailer erre:

The Incredible Adventures of Van Helsing - Magyar fejlesztés alatt

A magyar NeocoreGames ma hivatalosan bejelentette a The Incredible Adventures of Van Helsing című játékot, ami műfaját tekintve egy akció RPG lesz. A fejlesztők a játékhoz 19. századi európai környezetet ígérnek gótikus és noir hangulattal megtervezve a látványvilágot. Az egyedi történethez pedig igen érdekes karakterek, démoni csaták és újító fícsörök fognak dukálni. A játék megjelenése 2012 végén várható PC-re és Xbox360-ra. Utóbbi platformra letölthető formában jelenik meg az Xbox Live hálózatán. Valószínűleg a PC-s kiadás is felkerül később a Steamre. 
A The Incredible Adventures of Van Helsing tehát év végén jelenik meg.

Boldog Születésnapot Metal Gear!

Majdnem megfeledkeztem egy fontos dologról, bizony megint a Metal Gear-ről lesz szó, ugyanis a széria idén lett 25 éves! 1987-ben jelent meg a legelső Metal Gear, ami igazi műfaj teremtő és teljesen egyedi stílussá nőtte ki magát. Rajongó tábora milliós és ma is töretlen népszerűségnek örvend. Mi sem bizonyítja jobban, hogy idén több újra kiadás is megjelent a szériából. A Metal Gear Solid HD Collection, melyről tesztet is írtam, vagy a 3. rész külön 3D-s verziója a Nintendo 3DS-re de ha minden jól megy idén jön ki a hack 'n' slash spinoff Rising is. Szóval boldog születésnapot sokak kedvenc játék szériájának! Valaki adjon kölcsön egy ps3-at, hogy tudjak a 4-el játszani :D
A végére pedig egy kis múlt idéző, videós összeállíts a kedvenc játék sorozatomból:

The Amazing Spider-Man: Stan Lee játszható karakter

Nagyon vicces kedvében van az Activision, ugye? De jól látjátok, ha marketingről vagy nemes egyszerűségről profitról van szó, akkor az óriás kiadó minden követ megmozgat. Az Activision ugyanis bejelentette, hogy aki előrendeli a játékot még a hivatalos megjelenés előtt, az megkapja ajándékba a képregények egyik nagy szülőatyját, Stan Lee virtuális karakterét (játszható formába). Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Amazon.com oldalra, és előjegyezni a terméket.

Bizony-bizony, vele is lehet majd hálót szőni. Jaj, de vicces..... Jaaaaaj


Videón a Ghost Recon: Future Soldier


Újabb videót adott ki a Ubisoft a május 25-én megjelenő Ghost Recon Future Soldier című akciójátékról. A Tom Clancy nevével fémjelzett lövölde játék sztorija a nem túl távoli jövőben fog játszódni, amiben kiegyensúlyozottan lehet majd taktikázni, és lopakodni is.


Bioshock Infinite csak jövőreSajnálatos módon Ken Levine, az Irrational Games társ alapítója és producere ma jelentette be, hogy az eredetileg októberre tervezett megjelenése az új Bioshock-nak jövőre csúszik, pontosan február 23-ára (USA).
Döntésüket azzal magyarázta, hogy a játék eléggé "nagy" lesz, valamint sok munkájuk lesz benne még. Ezért sem az E3-ra, sem pedig a Gamescom-ra nem fogják "kivinni" a játékot.

Véleményen szerint nem csak ennyi áll a háttérben. Az októberi-novemberi szezonban eléggé nagy nevekkel kellene megküzdeniük, mint például a Call of Duty Black Ops 2-al, az Assassin's Creed 3-al, az új Medal of Honor résszel vagy éppen a Halo 4-gyel. Ez ki tudja mekkora veszteséget okozna nekik. Persze ez csak elmélkedés, mindenki maga döntse el, hogy mit gondol róla.

Spec Ops: The Line - Lesz demó PC-re is

A 2K Games hivatalos fórumán az egyik készítő hivatalosan megerősítette, hogy a Spec Ops: The Line című akciójátékból később terveznek kiadni egy PC-s demót is. Az úri ember egyelőre nem részletezte a demó pontos megjelenési dátumát, de minden bizonnyal május 15-e után fog megérkezni a Steam rendszerére, mivel a konzolos publikum ezen a napon fogják megkapni. Az Xbox Live GOLD tagoknak már tegnap óta elérhető a próbaverzió, a PC-sek pedig már tűkön ülve várják a kipróbálási lehetőséget.

Alan Wake's American Nightmare - PC előzetes

Időközben befutott az Alan Wake's American Nightmare PC-s debütáló előzetese is a Remedy jóvoltából. A nagyszabású DLC május 22-én lesz elérhető a Steamen. Alant csekkolható a trailer:
 

Crysis 3 - Concept art

A Crytek nemrég újabb képeket adott ki a díjnyertes Crysis folytatásából, melyeken többek között megnézhetjük a művészi vázlatképeket, valamint egy-két játékmenet képet is. A megjelenés 2013 tavaszán várható, PC, Xbox360 és PS3 platformokra, az EA gondozásában.


Max Payne 3 - Képeken az árkád mód

A Rockstar új képeket adott ki nemrég a Max Payne 3-ból, amiket alább nézhettek meg nagyobb felbontásban. A kiadó a képpel együtt tehát hivatalosan megerősítette az ún. árkád játékmódot. A rendszer minden statisztikát figyelni fog, Megjelenéskor előbb a sztori módot játsszátok végig, aztán pedig a multiplayer meghódítása előtt mindenképpen ugorjatok fejest az új játékmódba. 

Konzolos megjelenés: május 15
PC-s megjelenés: június 1.