Poszteren a The Expendables 2

Egy vadonatúj posztert adott ki a The Expendables 2 című film forgalmazója: az ügyesen megszerkesztett mozis médiaanyagon Sylvester Stallone, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger pózol. Gondolom a látvány kapcsán sokaknak a - trió tulaj - hollywoodi étterem sztorija ugrott be...

A filmet az a Simon West rendezi Sly közreműködésében, aki legutóbb a Tomb Raider című film első részével hívta fel magára a legnagyobb figyelmet. Angelina Jolie mellett dolgozott még John Travoltával a Tábornok lánya című izgalmas thrillerben, valamint Nicolas Cage-dzsel a Fegyencjárat című popcorn akciómoziban is dirigálhatott. A legutóbbi EXP2 látványos előzetest egyébként megnézhetitek az oldalunkon is.
Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Toll Road és Hale Caesar — kiegészülve a csapat új tagjaival, Billy, a kölyökkel és Maggie-vel újra akcióba lépnek, amikor Mr. Church egy látszólag könnyű munkára felbéreli őket. A dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek, és amikor egyik társukat megölik, a "Feláldozhatók" bosszút esküsznek. Ezúttal idegen pályán kell küzdeniük, úgy, hogy minden esély ellenük szól. Miközben azonban átvágják magukat az ellenséges erőkön, egy újabb fenyegetés kerül napvilágra: 3 kiló harcászati uránium, ami elég ahhoz, hogy felborítsa a világ jelenlegi egyensúlyát.
A fő ellenfél pedig nem más lesz, mint Jean Claude Van Damme. De ebben a filmben nem csak ő a meglepetés, hanem az egész stáb :)

Íme a poszter:


Warface - Már zajlik az orosz béta

Pár napja tart Oroszországban a Warface című MMOFPS bétatesztelése, amiből mi most elcsíptünk nektek közel 20 perces játékmenetet bemutató videóanyagot. A forradalmi lövöldözős játék a hagyományos multiplayer játékmódokra fekteti a legnagyobb hangsúlyt. A Warface-t a Crytek ázsiai szekciója fejleszti, kizárólag PC-re.


Fillérekért a Commandos teljes kollekciója

A Steamen a mai naptól kezdve egészen hétfő este 19:00-ig, 80%-os árkedvezménnyel megvásárolható a Commandos kollekció. A Commandos Strike Force kivételével (!) profilunkba bezsákolható az összes stratégiai nézetben játszható Commandos játék, mindösszesen 2.80 euróért. A taktikai játék külön részeit pedig 1 euró ellenében tölthető le.

Minimun:
OS: Microsoft Windows 98SE/2000/XP
Processzor: Pentium III 700 Mhz (vagy Athlon(tm),
Memória: 128 MB  Windows 98SE esetén, 256 MB Windows 2000/XP, 32 MB
VGA: DirectX 9 compatible 3D Graphics card (nVidia GeForce vagy Ati Radeon Chipset),
Hang:Windows 98SE/2000/XP kompatibilis hangkártya (100% DirectX 9),
HDD: 2 GB szabad hely, 100%
Támogatott periféria: Windows 98SE/2000/XP kompatibilis Egér és Billentyűzet

Ajánlott: 
OS: Window XP, Windows Vista, Windows 7
Processzor: Pentium® 4 2.0 GHz (vagy Athlon(tm),
Memória: 512 MB,
VGA: 128 MB GeForce 4ti vagy ATI Radeon 9xxx széria

Forrás: Steam

Future Soldier - Késik a PC verzió

Ki gondolta volna, hogy egy játék PC-re megint késik. Ugye, ti sem lepődtök meg ezen, hogy most a Ubisoft a PCGAMESHARDWERE-nek adott interjúja alapján megtudtuk, hogy a Tom Clancy nevével fémjelezett Ghost Recon: Future Soldier című taktikai akciójáték a tervezett PC-s megjelenési dátumhoz képest mint egy 3 hetet fog késni. A Ubisoft ezt azzal magyarázta, hogy a PC verzió nem csak egy elkonzolosodott port lesz, mint azt sokan gondolják jelenleg is. Kedvenc számítógépes verziónkat egyidejűleg fejlesztették a konzolos változatokkal. Alexander Dudin, a Ubisoft munkatársa szerint a PC verzió új renderelést fog kapni, tehát számíthatunk gyönyörű DX 11 tesszelációra, valamint a négymagos processzorokat a játék tökéletes mértékben ki fogja használni. Tehát a fejlesztők nem fognak a babérjaikon ülni. Továbbá azt is megtudtuk az interjú során, hogy Dx11 tudású videókártyákon lesz a leggyorsabb a Jövő katonája. De ez mondjuk várható is volt.

 

A Ghost Recon Future Soldier konzolokra május 24-én, míg PC-re július első hetében fog megjelenni.

Tv Ajánló: Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Adás időpontja: 2012. május 13.
Kezdés: 20:5
Adó: TV2

Évszám: 1981
Eredeti cím: Raiders of the Lost Ark
Stílus: kaland
Játékidő: 115 perc
Rendező: Steven Spielberg
Forgatókönyvíró: Lawrence Kasdan
Főszereplők: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman

Steven Spielberg 1981-ben tette le az asztalra a kaland filmek egyik alapkövét, Az elveszett frigyláda fosztogatóit. De ezzel együtt egy kultikus karaktert is ajándékozott az örökkévalóságnak, mégpedig Indiana Jones-t, akit Harrison Ford személyesített meg, nagyszerűen.

A sztori középpontjában a kalandor, Indiana Jones áll, aki a frigyládát szeretné megkaparintani, mielőtt a nácik tennék rá a mancsukat.

A történet ennyi lenne nagy vonalakban, viszont amit kihoztak belőle, az kimeríti a "fantasztikus" fogalmát. Elsősorban a remek tempó ragadhatja magával a nézőt, hiszen a történések elég dinamikusan váltják egymást, ennek köszönhetően unatkozni nem lehet.

Aztán itt vannak a jól megírt karakterek, kezdve a főhőstől, aki nem egy átlagos kalandor, hiszen a legmerészebb szituációkban is képes megmosolyogtató beszólásokat elejteni. Indy segítőjét sem szabad kihagyni, aki egykor a szerelme, így ők ketten eleinte elég sokat marakodnak, ennek az eredménye pedig számtalan vicces jelenet.

A látvány még mai szemmel nézve is kitűnő, egyedül talán a film végén látható effekt-orgia nem nyújt már olyan élményt, mint anno.

És ha már az élménynél járok, meg kell említenem, hogy annak idején eléggé féltem a film alatt, köszönhető ez egy két elég horrorisztikusra sikerült jelenetnek, például a kezdésnek. Persze, ma már nem ijedezek Jones professzor kalandjain, inkább csak jóízű nosztalgiával nézem őket, és megmosolygom régi önmagam.

Összesítve a dolgokat, ez egy nagyszerű kalandfilm szerethető karakterekkel, látványos akciójelenetekkel, remek hangulattal, izgalommal és John Williams mesteri zenéjével. Aki eddig nem látta volna, mindenképp nézze meg, mert nem túlzás, hogy ez egy alapmű.

Értékelés: 10/10E3 2012 - Menetrend


Megérkezett az idei E3 menetrende napokra lebontva és a későbbiekben többet is megtudhatunk az egyes állomások kiállításairól. A menetrend egyelőre a következő:

Az időpontok Csendes-óceáni időszámítás szerint van (zárójelben látható majd hazánk időszámítása szerint)

Hétfő, Június 4.-e


Microsoft - délelőtt 9 óra 30 perc (17:30)

Electronic Arts - délután 1 óra (21:00)

Ubisoft - délután 3 óra (23:00)

Sony - délután 6 óra (02:00)

Kedd, Június 5.-e

Nintendo - délelőtt 9 óra (17:00)

Új RPG a CD Projekt-től

A Witcher franchise készítő csapata, a CD Projekt RED egy hirdetést adott ki, amelyben az áll, hogy embereket keresnek egy teljesen új RPG játékhoz. Azt nem tudni, hogy folytatják-e a középkori fantasy vonalat, vagy egy teljesen más világban fog játszódni legújabb projektjük. Részletek később...

DiRT Showdown - Nehéz futam, kemény party + Gépigény

A Codemasters egy újabb videóval jelentkezik a május 29-én PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra megjelenő Dirt: Showdown-ból. A rallys játék eléggé el fog térni a megszokott Dirt szerű játékmenettől, hiszen a fejlesztők a roncsderbizés örömeire gyúrtak.

Minimum: 
OS: Windows Vista or Windows 7
Processzor: AMD Athlon 64 x2 vagy Intel Pentium D @3.2Ghz
Memória: 2 GB RAM
Támogatott VGA: AMD HD2000 Series, Nvidia 8000 Series, Intel HD Graphics 2500, AMD Fusion A4 Supported Graphics Cards: AMD HD2000 Series, HD3000 Series, HD4000 Series, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series; Nvidia GeForce 8000 Series, 9000 Series, GTX200 Series, GTX400 Series, GTX500 Series DirectX®: 11
HDD: 15 GB HD szabad hely
Hang: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb: állandó internetkapcsolatra van szükség

Ajánlott DX 11 típusú VGA-val:
OS: Windows Vista vagy Windows 7 64 bit
Processzor: AMD Bulldozer vagy Intel Core i7
Memória: 4 GB RAM
VGA: AMD HD5870 vagy Nvidia GeForce 470GTX DirectX®: 11
HDD:15 GB HD