Game of Thrones - Kardban az igazság, itt a launch trailer

A Focus Home Interactive egy meglehetősen egyedi videóval ünnepelte meg a Game of Thrones című akció RPG játéknak a mai megjelenését. A produktum konzolok mellett PC-re is megjelenik. Az utolsó videó alant tekinthető meg:

Max Payne 3 - Assault Rifles Trailer

Egy újabb előzetest adott ma ki a Rockstar, amelyben Max gépfegyvereit vehetjük szemügyre. Ezek a fegyverek lesznek arzenáljának a "gerincei", mert hosszú távon is pontosak, de a közelről is hatékonyak.

Megjelenés PC-re június 1-jén esedékes, konzolokra pedig a mai naptól érhető el Max Payne legújabb kalandja.

Ghost Recon Future Soldier - Launch Trailer

A Ubisoft hosszú várakozás után végre kiadta a Ghost Recon: Future Soldier című taktikai akciójáték utolsó előzetesét, mely meglehetősen pazarra sikeredett. A launch bizony azt jelenti, hogy már rég elkészült a játék, és valóban megjelenik a többszöri csúszást megélt lövölde játék.

Konzolos megjelenés: május 25
PC-s megjelenés: július elején

Diablo 3 - a kasztok

A CGR trailers Youtube csatornáján egy igen érdekes karakterválasztó videó jelent meg a Diablo 3-ról, amiben külön bemutatják a férfi és a női nemet is, természetesen más-más harci stílusban. A játék már  18 órája megjelent a Blizzard jóvoltából. Ha minden jól megy egy teszttel + gameplay bemutatóval mi is jelentkezni fogunk még a hét vagy a jövőhét folyamán.

Hitman Absolution Sniper Challange - Launch trailer

A Square Enix ma kiadta a Sniper Challange című önállóan futtatható kiegészítésének az utolsó előzetesét.. Konzolokra a hétvégén már elérhető lesz a Absolution előrendelők számára a Kihívás, míg PC-re csak augusztus elsején tölthető a Steam-ről. A teljes játék egyébként november 20-án jelenik meg, multiplatform formában.

Sniper Challange Launch:

FIFA 13 - PC gépigény

A EA Sports hivatalosan bejelentette az ősszel érkező FIFA 13 című focis játékot PC-re. A közlemény mellé egy PC-s gépigényt is mellékeltek, amely az alábbiak szerint alakul majd:
PC Recommended Specs: 
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 Gigabyte of RAM. DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT

Csodálatos Pókember - Új előzetes

A filmet forgalmazó Columbia egy újabb látványos előzetest adott ki a nyáron (július 3) debütáló The Amazing Spider-Man-ből.

Íme:

Treyarch: Nincs szükségünk új grafikus motorra

A Treyarch munkatársa, Mark Lamia elutasította azokat a rosszindulatú kritikákat, amik a Call of Duty Black Ops 2 grafikus látványvilágát, illetve annak grafikus motorját érintik. Annak ellenére, hogy a Black Ops 2 ugyanazon a motoron fut, mint annak idején a COD 4, mégis elmondható, hogy a látványt sikerült fejleszteni és tovább módosítani. Szerinte jelentős fejlődés érhető el a motorral, úgy hogy közben a 60 FPS meg is marad. Lamia azzal példálózott, hogy ezt úgy képzeljük el, mint ha lenne egy régi házunk, s azt felújítanánk. A textúrák részletesebbek az előző részekhez képest, mert ezt a motort tökéletesen lehet továbbfinomítani, ezért nincs szükségük egy új grafikus motorra sem, ugyanis nagyon fontos, hogy játék közben mindenkinek 60 FPS körül mozogjon a kép/kocka.
Mark Lamia megerősítette, hogy a negatív hangvételű vélemények ellenére sem fognak váltani új grafikus motort. Ilyen lesz a Black Ops 2, majd megszokod.


Az Activision mumusai meglehetősen elégedettek a Black Ops 2 előrendelésekkel, hiszen már rekordot döntöttek vele. A jelenlegi állás szerint a sci-fis szerű játékot többen rendelték elő, mint a Black Ops 1-et 2010-ben vagy a Modern Warfare 3-at tavaly. A Black Ops 2 november 13-án jelenik meg konzolokra és PC-re. Utóbbi platformon ismét megmarad a DirectX 9 továbbfejlesztett látványvilág, valamint semmilyen DirectX 11 tesszelációra sem számíthatnak a számítógépes tulajok..