Torchlight II - Beta hétvége


Már javában tart a Runic Games legújabb hack'n slash játékának, a Torchlight II-nek a béta tesztje, de most a volt Blizzardos srácok egy stress tesztet szeretnének csinálni, hogy lássák mennyit bírnak a szervereik.

A teszt ma este 8 órakor veszi kezdetét és tart egészen kedd este 8 óráig. Ahhoz hogy bekerüljünk, először is létre kell hoznunk egy Runic Games accountot majd jelentkezni a bétára ezen az oldalon. A fejlesztők azt ígérik, próbálnak minél több embernek hozzáférést adni, ezzel tesztelve mit bírnak a szervereik.

A hétvége után a béta tesztelés is véget ér, ami azt jelenti hogy a játék a megjelenéshez közeli stádiumba kerül. Ha ezt sikerül tartani, akkor a játék végre megjelenhet a nyárra tervezett időpontban.

Több kárt okoz mint használ az új Street Fighter X Tekken patch

Mindig öröm mikor egy fejlesztő/kiadó a megjelenés után is törődik a termékével. Javításokat ad ki hozzá, hogy még jobb legyen a játékuk, de van, hogy paradox módon a foltozás nem úgy működik ahogy kellene neki. Márpedig a Street Fighter X Tekken legutóbbi javításával ez a helyzet. Az 1.04-es patch, bár javít hibákat de hozott egy újjat is. A játék egész egyszerűen lefagy, ha Rolento kését valamilyen túzlabdás támadással küldjük meg. A Capcom hamarosan kiad egy újabb patch-et. Remélhetőleg nem fog tőle felrobbani a konzol. Az esetet videón is megörökítették, íme:

Mitől lesz jobb az új Spider-man játék?

Az Activision picit közelebbről mutatja be a június 29-én Xbox360-ra és PS3-ra érkező The Amazing Spider-man című szuperhősös akciójátékot a Pókember rajongók számára. A Beenox Studios most nagyon úgy néz ki, hogy alkotott, illetve letett valamit az asztalra. Persze annak idején a Shattered Dimensions sem volt rossz cucc, sőt.. De a legutóbbi Pókemberes játék - ami a távoli jövőben játszódik -, meglehetősen csúfosra sikeredett. Ráadásul óriásit bukott. Reméljük ez a rész nem fog nagyot bukni, az új, Csodálatos Pókember filmmel egyetemben.

Modern Warfare 3 - Face Off DLC Launch trailer


A Call of Duty hivatalos youtube csatornáján tegnap rajtolt el a Modern Warfare 3 új DLC-jének az utolsó trailere, a Face Off. Ezen pályák egy új tapasztalatot fognak jelenteni a játékosok számára, ugyanis ezek 1 vs. 1 elleni, valamint a 2 vs. 2 elleni harcot foglalják magukba. A DLC Xbox 360-ra Május 22.-én jelenik meg pontosan, de PS3-ra, valamint PC-re még nincs pontos dátum.

A trailert itt tekinthetitek meg:

TV ajánló: Halálos fegyver 3

- Adás időpontja: 2012. május 19. szombat
- Kezdés: 21:00
- Adó: Cool TV
- Évszám: 1992
- Eredeti cím: Lethal Weapon 3
- Stílus: akció, krimi, vígjáték
- Játékidő: 118 perc
- Rendező: Richard Donner
- Forgatókönyv: Robert Mark Kamen, Jeffrey Boam
- Főszereplők: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo

Újabb TV ajánlóval jelentkezem, ami nem más, mint a mára már klasszikussá vált Halálos Fegyver széria harmadik része. Szerintem ez a valaha készült egyik legjobb akció film sorozat, a harmadik rész pedig a személyes kedvencem. Bár nem hiszem, hogy bárkinek is bekell mutatnom ezt a filmet, aki nem látta, az olvassa el ezt a kis cikket és nézze meg holnap a filmet.

Murtaugh felügyelő a nyugíjjas napjait tervezi, ugyanis már csak pár napja van hátra. Szeretne pihenni és nem kockáztatni, ami az őrült társa Riggs mellet alapjáraton is esélytelen. Méginkább megnehezíti a dolgát az is, hogy egyre több olyan bűnelkövető kerül elő, akik speciális lőszereket használnak. Amit elvileg csak rendőrök tudnának megszerezni. Emiatt a belső ügyosztály is nyomozni kezd.
A Halálos fegyver 3. része egy igazán remek film. Most is tökéletes egyensőlyt találtak, a krimi, az akció és a vígjáték között. Végig remek tempót diktál, borzasztóan izgalmas. Gyakorlatilag sokadik nézésre is maximális szórakoztatást nyújt. Az akciók irgalmatlan jók és látványosak, ma is megállják a helyüket. Lövöldözés, autós üldözés minden ami kell. Maga a film akció filmek között is meglehetősen brutálisra sikerdett. Egy-egy lövésnél is szépen fröccsen aminek kell, de van itt olyan is, hogy egy embert lebetonoznak. Bár ha Cool TV az RTL Klub-tól vette át az anyagot akkor nem. Szeretik megvágni a filmeket, még a 18-as karikásakat is, hogy aztán 18-as karikával küldjék adásba. A Halálos fegyver 4. részével és a Csillagközi invázióval is eljátszották ezt az undorító dolgot.
A színészi játék remek! Mel Gibson és Danny Glover párosa szenzációs, tökéletesen kiegészítik egymást. Joe Pesci, Leo Getz szerepében gyakorlatialg sziporkázik. Újoncként csatlakozik be Rene Russo mint a belsős nyomozó és ő is nagyon könnyen megtalálta a helyét. Külön szeretném felhívni a figyelmet a zseniális magyar szinkronra. Egy rossz szó nem érheti a filmet ezért. A poénok és beszólások ilyen formában előadva, gyakorlatilag tökéletesek. Ami még nagyon tetszett, azok a káromkodások. Bár sokan mondanák, hogy ez nem pozitívum szerintem igen is az. Itt mutatkozik meg a gyönyörű nyelvünk, szép cifra és ízes káromkodások halhatóak. Gyakran ahogy mondják sokkal viccesebb, mint amit mondanak. Ha ezt a filmet ma kellene szinkronizálni, valószínűleg megdöglene.
Egy igazi mestermű a Halálos fegyver 3. Aki látta, az úgyis megfogja nézni újra, mert megunhatatlan. Aki meg nem látta, az szakítson rá időt, mert egy igazi oldschool, tökös filmmel lesz dolga.
5/5

Assassin's Creed III - Magyar felirattal jelenik meg

Ma a PlayON! hivatalosan bejelentette, hogy hazánkban az Assassin's Creed 3 immáron magyar felirattal jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra. Az ok egészen egyszerű: állításuk szerint a Witcher 2 honosításával elképesztő sikereket értek el. De ezen mi sem lepődünk meg.

Íme az eredeti bejelentés:

Örömmel jelentjük be, hogy az Assassin’s Creed 3 magyar felirattal jelenik meg mind PC, Xbox360 és Playstation 3 platformokon 2012. október 31-én. A Witcher 2 lokalizációjának sikerén felbuzdulva egy újabb AAA kategóriás játék kerül honosításra. Fontosnak tartjuk, hogy ugyanazt a játékélményt kapják azok is, akik esetleg nem beszélik olyan jól az angolt. De azoknak sem kell aggódni, akik az eredeti nyelvhez ragaszkodnak, hiszen a magyar felirat opcionális lesz.

 

Forrás:PlayON!

Metal Gear Rising, az utolsó élőszereplős trailer

Megérkezett az utolsó Make It Right kedvcsináló. Raiden karja és szeme után, most a legfontosabb "protézisét" állítják középpontba, a kardját. Megint kapunk információkat a gyerekkorából, és elég brutálisra sikeredett ez az előzetes. Nagyobb információ csokor mostmár az E3 rendezvényen várható. Trailer erre, enjoy!