Black Ops 2 - Bajnokok Ligája előzetes

Még a héten jelentette be az Activision, hogy szeretnének kiadni egy vadi új videót a Black Ops 2-ből, méghozzá a Bajnokok Ligája döntőjének a félideje alatt. Ez meg is történt, sőt még az EA is válaszolt az új Medal of Honor kapcsán. Úgy vélem, a Warfighter sokkal hosszabbra és ami a legfontosabb számomra, minőségével, hangulatával legyűrte a Black Ops 2 előzetest.


A COD: Black Ops 2 világszerte november 13-án jelenik meg, PC, PS3 és Xbox360 platformokra. A Treyarch addig nem tervez semmilyen béta tesztelési lehetőséget belőle. Ez mondjuk elég meglepő kijelentés; októberig azért változhat még a helyzet...

Íme:

Medal of Honor Warfighter Trailer


A most zajló Bajnokok Ligája döntőjének félidejében adta le a TV az új Medal of Honor Warfighter trailert. A játékot megtörtént események ihlették, fejlesztésében katonák, operátorok segédkeztek.

Megjelenés október 26-án.

Diablo 3 - A titkos pálya


Mint az várható volt, a Blizzard folytatva a hagyományt a Diablo III-ban is el fog rejteni egy titkos pályát, mint azt tette még a Diablo II-ben a Cow Level-el. Kicsit változott azóta a helyzet, mert most nem teheneket kell  öldökölni, hanem aranyos rózsaszín pónikat, macikat, virágokat Whimsyshire szép zöld mezején.

De ahhoz, hogy eljussunk póni földre, meg kell találnunk pár dolgot hozzá.

 • Az első dolog a Black Mushroom (fekete gomba), amit az Act 1 Cathedral Level 1-es pályáján találhatunk meg. Ez véletlenszerűen jelenik meg egy helységben.
 • A második Leoric király sípcsontja, amit az Act 1-ben a Leoric's Manor-ban találhatunk meg a kandallónál.
 • Harmadik tárgy a Liquid Rainbow (folyékony szivárvány). Ez már az Act 2-ben gyűjthető be a Path to the Oasis nevű részen. Egy vízesést kell megkeresnünk, ahol egy férfi fog állni és segítségünket kéri. Ha segítünk, akkor beenged a mögötte lévő barlangba, ahol egy Mysterious Chest nevű ládában lelhetünk rá .
 •  A következőt a legkönnyebb megszerezni. Wirt's Bell-jét Act 2 Bazaar nevű részén találhatjuk meg, egy Squirt nevű árusnál. De ő se hülye, nem adja ingyen, 100 ezer aranyat kér érte.
 • Az ötödik összetevőért a Fields of Slaughter-t kell meglátogatnunk az Act 3-ban. Itt keressünk egy Caverns of Frost nevű barlangot, amelyben véletlenszerűen dobják a szörnyek a Gibbering Gemstone összetevőt.
 • Staff of Herding recepjét egy miniboss, Izual megölésével kaparinthatjuk meg az Act 4-ben.
 • Amint megszereztük az összes szükséges dolgot, akkor irány a kovács, akinek 50 ezret lecsengetve el is készíti Herding botját.
 • Miután sikerült teljesíteni az összes feltételt, irány az Old Ruins (Act 1) és tartsunk dél felé. Egy szellem tehén fog megjelenni, aki azt állítja, hogy ő a Cow King (ez lehetetlen, hiszen a második részben nem öltük meg) és megnyitja a Whimsyshire-be vezető utat.
Alább egy videót nézhettek meg, hogy hogyan is néz ki a pálya:

Unreal Engine 4 - Friss nagy felbontású képek


Új képek tűntek fel az neten a következő generációs konzolokra (is) tervezett játékmotorról, az Unreal Engine 4-ről. Az elődjét, az UE 3-t talán a legnépszerűbb játékmotorokhoz sorolhatjuk, rengeteg játék alatt fut ez az engine, ami még ma is megállja a helyét (hellyel közzel).

Alant láthatjátok a friss képeket és a debütáló videót, amit a tavalyi GDC-n adtak ki.


Borderlands 2 - 3 új kép

A 2K Games és a zseniális Gearbox csapata három új nyálcsorgató képpel lepte meg rajongóit a Borderlands 2 kapcsán. A játék sokak örömére Steamworks támogatással érkezik PC-re szeptemberben.

Addig is íme a kampányból származó 3 kép:


Far Cry 3 - Új gameplay előzetes


Egy új gameplay videót tett közé az Ubisoft egyik készülő játékáról, a Far Cry 3-ról. Ebben a látványos 3 és fél percben egy nagy égő kastélyban kell megtalálnia főhősünknek egy Lisa nevű hölgyet, mielőtt rájuk omlik az egész kóceráj.
Véleményem szerint egy kicsit hajaz az Uncharted 3 egyik fejezetére, mondjuk a jót nem rossz dolog másolni.

Megjelenés konzolokra és PC-re szeptember 7-én.


Beyond Good and Evil 2 képek

A Ubisoft 3 új képet szivárogtatott ki a Beyond Good and Evil 2-ről. A megjelenés egyelőre ismeretlen.
Future Soldier Béta - Több, mint fél millióan játszották

A Ubisoft tegnap kiadott egy olyan videót, amivel egyúttal jelentették ki, hogy a Future Soldier béta fázisú játékot több, mint 600.000 játékos próbálta ki. Az alábbi videón számos statisztikai elem fedezhető fel, amit mi is kigyűjtöttünk nektek:
 • 1,706,013 óra játékidő
 • 2,387,377 közelharc
 • 3,021,628,150 leadott lövés
 • 3,040 50-es lvl szintű játékos
 • 9,816,310 adat feltörés
 • 16,101,668 távoli lövés
 • 99,474,068 ölés
 • Átlagos élete egy online játékosnak egyhuzamban a halálig: 54 sec
 • Több mint 600,000 játékos
 

Legutóbb a Ubisoft-nak az Assassins Creed: Revelations bétájával volt ilyen sikeres. A Future Soldier egyébként jövőhéten debütál az európai boltok polcain, méghozzá először konzolokra. A következő hónap végén, vagy július első hetében várható a PC verzió megjelenése is. Stay tunned...