Bullet Run: MMOFPS a Sony-tól

A Sony Online Entertainment egy új MMO játékot jelentett be PC-re a Bullet Run képében. Hasonlóan mint a DC Universe Online, ez is egy ingyenesen játszható lövölde játék lesz (Free to play), ami olyan játékoknak ad majd virtuális pofont, mint a Medal of Honor vagy a Call of Duty. A bétára már lehet jelentkezni.

Be is futott belőle egy kedvcsináló előzetes is:


Öö... reszkess Black Ops 2? Gratulálunk...?

Far Cry 3 - Insane Edition részletek

Ma jelentette be a Ubisoft a Far Cry 3 Insane Edition kiadását, mely elsősorban Angliában lesz kapható PC, PS3 és Xbox360 platformokra. Egyébként Európa szerte kapható lesz a speciális kiadás, mely a következőket tartalmazza:
 • 12 cm magas Vaas bubblehead figurát 
 • Monkey Business Pack - új karaktert ad Hurk személyében, aki 4 questet fog adni (kb 1 órás küldetések)
 • The Lost Expeditions - két emlékezetes küldetés, ami kb. további 40 percnyi játékidővel bővíti ki az alapjátékot.
 • The Hunter Pack - M700 vadászpuska és három fegyvermintázat 
 • The Warrior Pack - Ritka fajta tőr és két exkluzív törzsi tetoválás 
 • The Predator Pack - Négy kihaló félben lévő ragadozót a singleplayerben, és egy íj a multiplayer játékmódokhoz
 • Túlélő csomag egy igen érdekes útmutatóval
Íme a IE kiadás bejelentő trailere:

E3 2012: Ubisoft menetrend

A Ubisoft sajtóközlemény formájában hivatalosan bejelentette, hogy részt kívánnak venni az idei E3-on, ami június 4-én, azaz hétfőn lesz esedékes, a késői órákban. A show-t élőben közvetíti majd a Ubisoft Youtube csatornája, valamint a Gamespot, az IGN, a G4TV és a Gametrailers is.


Számíthatunk különlegességekre, és vendégsztárokra is, de a legnagyobb hangsúly a Assassins Creed 3, a Far Cry 3, és a Rayman Legends játékokon lesz.


Metro Last Light élőszereplős videó

Manapság egyre kezdenek divattá válni a rajongói és az élőszereplős kisfilmek. Már láthattuk a Ghost Recon című élőszereplős rövidfilmet, valamint  a Max Payne rajongói kisfilmjét is. A Metro Last Light sem úszta meg, hiszen a THQ ma adta ki belőle a játékhoz tartozó élőszereplős filmet, amely meglehetősen pöpecre sikeredett. A hangulatot kellően adagolják közel 5 percen át. Érdemes tehát megnézni, Press Play and Enjoy:Darksiders 2 - 25 órás játékidővel

A VG247 jóvoltából belekukkanthatunk a Darksiders 2 egyik fejezetének a záró képsoraiba, melyben a rettegett CrowFather venné fel a ritmust Halállal. Emellett azt is megtudtuk, hogy a THQ egyik legnagyobb húzócímének a folytatása akár 25 óra végigjátszásba is telhet.

Európai megjelenés augusztus 17-én várható, méghozzá PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

Spec Ops The Line - PC demó, gépigény

A 2K Games ma megerősítette a Spec Ops The Line PC-s demóját, ami csak június 19-től lesz elérhető a Steamen keresztül. Ezzel együtt közzétették a rendszerkövetelményeket.

Minimum:
 • OS: Windows XP SP3
 • Software: Steam Client
 • Processor: Intel Core 2 Duo @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 Equivalent
 • Memory: 2 GB RAM
 • Hard Drive: 6 GB free
 • Video Memory: 256 MB
 • Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GS/ ATI Radeon HD 2600XT
 • Sound Card: DirectX Compatible
Recommended:
 • OS: Windows Vista/7
 • Software: Steam Client
 • Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
 • Memory: 3 GB RAM
 • Hard Drive: 10 GB free
 • Video Memory: 512+ MB
 • Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850
 • Sound Card: DirectX Compatible

A teljes verziós játék Európában június 29-én jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Diablo III: Elképesztő eladási számok!


Ma a Blizzard elképesztő eladási számokat közölt a május 15-én megjelent, hack'n slash játékukról a Diablo III-ról. A megjelenés óta 6,3 (!) millió példányt adtak el, csak a megjelenés napján 3,5 milliót értékesítettek.

Nem tartozik bele az a 1,2 millió ember, akik az 1 éves World of Warcraft előfizetést választották, nekik járt egy ingyen Diablo 3 példány.

E mellett még elmondták, hogy sajnálják a nem túl sima rajtot a szerver leállásoktól és leterheltség miatt. Remélik azért a vásárlók elégedettek vele és megpróbálják minél tovább támogatni a játékot, javítgatni a hibáit.

Mozgásban a Lost Planet 3

Német újságírók már kipróbálhatták a Lost Planet 3 korai verzióját (hála a Capcom németországi képviseletének), és sokan egy Dead Space szerű játékmenetet jósolnak neki, hiszen állításuk szerint tartalmaz túlélő horror elemeket is a játék. A lost Planet 3 várható megjelenése 2013 első negyedévében lesz esedékes a Spark Unlimited fejlesztésében. A PC verzió pedig picivel később fog megjelenni a boltok polcaira, a DX 11 features miatt. De a Capcom mindig ezzel a marketing dumával jön, már megszokhattuk.


E3 2012: Shootmania Storm bejelentés

Az E3 még picit odébb van, de úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem bírt magával, hiszen kizárólag a híres Machinima gamer oldalnak szivárogtatta ki a Shootmania Storm bejelentő előzetesét. A játék a többjátékos módokra fókuszál majd: lesz offline helyi multi, dedikált szerver, illetve pályaszerkesztő támogatás is.

Konkrét megjelenés dátumról egyelőre nincs szó. Részletek az E3-on.

Future Soldier - Az első 15 perc

Tegnap Amerikában már megjelent a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Future Soldier. Ez alkalomból a G4 magazin jóvoltából bemutatjuk nektek a játék első 15 percét, amely 100% gameplay jelenetet tartalmaz, lehetőleg spolermentesen. Némileg segít dönteni abban, hogy megvegyétek a Ubisoft termékét avagy sem.

A taktikus elemeket felhasználó kommandós játék nálunk pénteken jelenik meg, egyelőre csak konzolokra. A PC verzió picivel később fog bemutatkozni.


Ősszel jön az NBA 2K13

A Take-Two Interactive ma hivatalosan bejelentette, hogy készül az NBA 2K13, ami Wii, PSP, PS3, Xbox360 és PC platformokra fog megjelenni október másodikán. A 2K Sports fejlesztői egyelőre semmilyen információt nem közöltek a kosárlabda rajongói számára, csupán annyit tudni, hogy az előző részből több, mint 5 millió példányt sikerült értékesíteniük a kis és nagykereskedőknek. Persze spekulációnk minden ezek ellenére vannak, mert a folytatás biztos szebb, jobb, dinamikusabb lesz.


A júniusban megrendezendő E3-on talán több részletet meg fogunk tudni az NBA 2K13-ból. Sőt, egy debütáló előzetes is be fog futni...

Marvel Heroes MMO - Az első info morzsák

A Gazillion Entertainment, akik nemrég kezdett bele nagy szabású projektjeibe, bejelentették a legújabb MMO (Massively Multiplayable Online) játékukat, ami nem lesz más, mint a Marvel Heroes. Számtalan ilyen játék van már, ami hasonló alapokon fekszik (mint pl. a Champions Online, DC Universe) és azok is hajdanán havi díjas játékokként indult, de nem állt jól a szénájuk, így ezért a manapság elterjedt free-to-play (ingyenesen játszható) koncepciót követik, így a Marvel Heroes is ezt tette.
A fejlesztők azt ígérik, hogy több, mint 8000 Marvel hős közül választhatunk majd, mint pl. Amerika Kapitány, Thor, The Incredible Hulk, Sólyom Szem, Wonder Woman és még sorolhatnám. Más egyéb információt nem osztottak meg, de viszont még egy videót is megosztottak, így a leendő érdeklődők csorgathatják a nyálukat, ha az ilyesmi univerzum számukra bejön.

Íme a trailer: