The Watch előzetes

Ben Stiller, Jonah Hill és Vince Vaughn egy filmben? Ráadásul brutál hülyék? Ezt látni kell! A The Watch egy sci-fi vígjáték lesz, méghozzá Akiva Schaffer rendezésében. Az amerikai mozikban július 27-én debütál a Fox forgalmazásában. Még annyit érdemes tudni, hogy a forgatókönyvet Seth Rogen írta. Szóval lesz itt ne mulass.

Talán nem véletlen, hogy a GI Joe 2 csak 2013 elején fog debütálni a mozikban, hisz a mozitermeket ekkortájt a TED, a Batman legújabb része és ez a film fogja "bevenni".

Metro Last Light


Kiadó: THQ
Fejlesztő: 4A Games
Műfaj: FPS, akció, horror
Platformok: PC, Xbox360, PS3
Megjelenés: 2013 eleje

Max Payne 3: Hivatalos gépigény és képek


Közeleg a június 1-i megjelenés, ezért a Rockstar ma kiadott 3 nagy, 2560x1578-as felbontású PC-s képet és a végleges gépigényt.

Pontosabban 4 fajtát, a megszokott minimum és maximum mellett még továbbá kettőt, amik az általuk tesztelt leggyengébb és legerősebb gépeket jelenti.

A gépigényt a Rockstar oldalán tekinthetitek meg, a képeket pedig lentebb:


Lollipop Chainsaw Boss trailer

A főellenfeleket bemutató előzetes érkezett a júniusban megjelenő Lollipop Chainsaw-hoz. A trailer meglehetősen hangulatos és érdekes. Érdemes figyelni a kommentárra, nagyon hasznos dolgokat mond, élvezet hallgatni. Maga a grafika meg hát... eléggé átlagos, TV-n biztos jobban mutat majd. A stílusa viszont meglehetősen egyedi, akárcsak a főellenfelek. Egyszer azért leülnék Suda 51 úrral és megkérdezném, milyen tudat módosítókat használ, mert ennyi válogatott marhaságot egy trailer-ben még nem láttam. Trailer itt:


A beágyazott képpel megpróbáltam megfogni a játék azon aspektusát, mely szerintem a fő mozgató rugója lesz a programnak, és meglehetősen mély gondolatokat ébreszt az emberben. Sőt, egy esetleges komoly drámát is hordozhat magában. Szerintetek?

Deadlight trailer érkezett

Megérkezett a Tequila Works (nem ismerem a csapatot de ezzel a névvel már szimpatikusak) 2D-s túlélő játékának előzetese, melynek címe Deadlight. A játék első blikkre olyan, mintha a Limbo és az I am alive szerelem gyermeke lenne, nem rossz kombó! A világ amiben játszódik egy lepusztult, posztapokaliptikus hely, és a túlélés és ügyesség kapja a hangsúlyt. Akárcsak az I am alive-ban, remélhetőleg annál profibb megvalósításban. A trailer rendkívül hangulatos, a képregényes átvezető animációk pedig bitang stílusosak. A játék a Microsoft gondozásában kerül ki, Arcade, letölthető cím lesz a Live rendszerben. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, csak a 2012 nyara a hivatalos adat. Aztán remélhetőleg majd lesz belőle PC-s verzió is, mint a Limbo-ból. Trailer erre:

Hitman Sniper Challenge: Kulisszák mögött


Az IO Interactive bemutatja ebben a videóban hogy hogyan is készült a nemrég megjelent spinn-off játékuk, a  Hitman Sniper Challenge. A fejlesztők beszélnek a játék elkészítésének meneteiről, hogyan építették fel.

Konzolokon már elérhető az előrendelők számára, PC-re Steam-en jön fog megjelenni augusztus 1-jén.


Mass Effect 3: Rebellion többjátékos tartalom

Erősítsd meg erőidet és harcolj az új területekért a következő Mass Effect 3-as többjátékos letölthető tartalmában (DLC). Ingyenes letölthető lesz egészen 2014. május 29.-ig. A Mass Effect 3: Rebellion Pack 2 vadonatúj pályát, és egy új csapat célt tartalmaz. Tartalmazni fog még több feloldható karaktert is. Ezek között megtalálhatjuk a Vorcha, ex-Cerberus kém, és egy Férfi Quarian karakterét. Szintén rendelkezésünkre fog állni az összes új fegyver és tárgy amiket a "multiplayer store-ban" szerezhetünk a már megszokott utánpótlás csomagok vásárlásával.

A Mass Effect 3: Rebellion Pack Észak-Amerikában május 29.-én startol mindhárom platformra, Europában pedig május 30.-án

A Mass Effect 3: Rebellion Pack az alábbiakat tartalmazza még:Két új akció dús térképet - A "Firebas Jade"-i kikötőnél található Salarian STG ( speciális feladatokra kiképzett csapat) bázis a Sur’Kesh-en és harcolj a Firebase Goddess irányításáért az Asarik otthonán a Thessián.
Hat új feloldható karakter - Az ex-Cerberus Adept és Vanguard, a Vorcha Soldier és Sentinel vagy a Férfi Quarian Engineer és Infiltrator karakterek irányíthatók.


Az új küldetés célja - Véletlen szerű hullámok közben felbukkanó, 3, 6 és 10, ez az új célkitűzés követelni fogja hogy a csapat egy fontos csomagot biztonságosan el kell juttatni a kivonási zonába minden pályán.


Új felszerelés hely - Az új hely elérhető lesz a felszerelés képernyőn, mely felajánl a játékosnak egy bónusz elemet ami nem fog lejárni a mérkőzés végén. Ezek az új elemek változni fognak amik lehetnek fegyverfejlesztések, karakter fejlesztések és ezek az utánpótlás csomagokból lesznek elérhetőek.


Halálos új fegyverek - Iktasd ki az ellenséget az új halálos fegyverekkel melyek a Cerberus Harrier, Krysae mesterlövész puska, és a Reegar karabély.

Újabb plakátok érkeztek A Sötét lovag: Felemelkedéshez

Dübörög az új Batman film reklám hadjárata, melynek keretén belül újabb plakátokat tettek közzé. A film három fő karakteréről kerültek ki a képanyagok. Itt meg is lehet őket nézni. A film július 26-ától megnézhető idehaza, magyar szinkronnal. Ha olyan minőségű lesz, mint a Sötét lovagé akkor már régen rossz.

Égszakadás, megjött a szinkronos előzetes

Őfelsége titkosügynöke megint visszatért. Fura mód már nem James Bond a címe a filmnek, hanem egyszerűen csak Skyfall. Bond-ot újra Daniel Craig játsza, és és... itt van az előzetes. Szerintem piszok fantáziátlan ez az egész James Bondosdi. Egy részt nem láttam ami tetszett volna. De itt az új rész szinkronos előzetese, amely úgy hangzik, mintha egy borospincében vették volna fel a hanganyagokat. A film október 25-én kerül a hazai filmszínházakba.

E3 2012 A LucasArts is villant

Egy új játék bemutatását tervezi az idei E3-on a LucasArts. Pletykák szerint a Star Wars: Battlefront 3-ról van szó. Ideje lenne valami normális produktummal előállnia a cégnek, a 2008-as Force Unleashed óta nem adtak ki épkézláb játékot, bár az sem volt olyan nagyon kiemelkedő alkotás. A Force Unleashed 2. része pedig a teljesen kimeríti a katasztrófa fogalmát. Én viszont a Battlefront folytatásnak sem igazán örülök. Van a kezükben egy játék széria, amivel semmit sem kezdtek a 2005-ös megjelenése óta. Hol a Republic Commando 2, helló?! A LucasArts egyik legjobb dobása volt az a program, és pont azzal nem kezdenek semmit? Nem értem én ezt.