Lost Planet - E3 Trailer 2012Az E3-on a CAPCOM állomásán látható volt a Lost Planet 3, amiből egy trailer is felbukkant. A játék 2013 elején esedékes Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re, ha csak el nem tolják.

Íme a trailer:

Ghost Recon Future Soldier - Végleges gépigény, végleges dátum

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Future Soldier július első hetében fog megjelenni PC-re. Addig viszont nem kell várnunk, hiszen a Ubisoft immáron hivatalosan bejelentette a Future Soldier PC verziójának a végleges megjelenési dátumát, ami június 29-re esik, legalábbis hazánkban.

Minimum hardware requirements:
 • Operating Systems*: Windows Vista® (with Service Pack 2)/ Windows 7® (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions;
 • PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz;
 • RAM: 2GB Windows Vista or Windows 7;
 • VIDEO CARD: 512 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce 8600 GTS/AMD Radeon HD 4650.
 • DIRECT X: DirectX 11;
 • DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive;
 • SOUND CARD: DirectX 11 – compliant sound card;
 • HDD space: 25 GB.
Recommended Configuration:
 • CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher;
 • RAM: 3 GB Windows Vista® & 7®;
 • Graphics Card: 1024 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better.

Watch Dogs - Csak jövőre

Kétség kívül a Ubisoft leplezte le az E3 legdöbbenetesebb játékát a Watch Dogs képében. A franciák a hivatalos Twitter oldalon csiripelték el a nagyérdeműnek, hogy a játék várható megjelenése 2013-ban lesz esedékes. Hogy mire fog megjelenni? Nyugalom, azt is közzétették. A Watch Dogs PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, valamint Wii U-ra is debütálni fog 2013-ban. A megjelenést illetően mi egy cseppet sem lepődtünk meg, hiszen papírforma szerint alakult. Az ünnepi szezon meglehetősen erős játékfelhozatalokkal kecsegtetheti el a kedves vásárlókat.

Red Orchestra 2 árcsökkentés és meglepetés!


A nemrég lezajlott ingyenes hétvége eléggé sikeresnek bizonyult a Tripwire Interactive szerint, ezért meglepetéssel akarnak kedveskedni a rajongóknak.
Az első az árcsökkentés, a mostani ár feléért (18€) vehetjük meg a Red Orchestra 2 Game of the Year verzióját a Steam rendszerében.
A másik pedig az, hogy akik már birtokolják a játékot azok kapnak egy meghívót, amivel egy barátunkat hívhatjuk meg egy ingyenes kipróbálási lehetőségre.

Hát nem kedvesek a srácok? Akit érdekel az ajánlat, az menjen a store.steampowered.com/app/35450/ oldalra és pár kattintással már be is zsákolhatja a Steam profiljába.

E3 2012: Borderlands 2 Gameplay videó


A Gearbox főnöke, Randy Pitchford prezentálta ezt a több mint 8 perces gameplay videót az E3-on a Borderlands 2-ből. Egy éjszakai küldetésre enged betekintést a veszélyes Pandora világában. A játékban elképesztő mennyiségű fegyvereket, tárgyakat szerezhetünk meg, még többet mint az elődben.

Megjelenés szeptember 21-én esedékes.

Unreal engine 4

 
Tegnap éjjel az Epic Games ígéretéhez híven bemutatta az Unreal engine 4-et, legalábbis szemléltette a képességeit. Elég látványos, ehhez kétség sem fér, de a videó magáért beszél ( 2. videó). Az Engine képességeiről már a korábban megjelent egy videó, de abban még csak egy túlhajtott "3.5"-ös verzió volt látható:Mivel ez elég látványos volt (szerintem látványosabb is, mint a kimondottan a 4-el készült videó), az engine képességei látványosak, de továbbra sem derül ki, mennyivel lesz jobb az eddigi gyengének számító növényzet, haj, és egy egyéb területen (minden textúra csillog). Ám, ha ezeken a területeken is sikerül előre lépni ismét egy nagy sikerű engine-nel leszünk gazdagabbak!Egy fejlesztői kommentár az engine-ről:

E3 2012: HALO 4 - élőszereplős videó

Ma véget ért az E3, mi pedig egy utolsó videóval jelentkezünk a HALO 4 kapcsán. A Microsoft egy meglehetősen hangulatos (élőszereplős) videót adott ki a sci-fi FPS-ből, amit alább nézhettek meg a GT jóvoltából.

E3 2012: Hawken


A Hawken című lépegetős/mecha játék készítői is  gondoltak a rajongókra az E3 alkalmából egy friss, akciódús előzetessel. A Hawkenben lehetőségünk nyílik a lépegetők irányítására és pusztítani az ellenfelet, a látványról pedig az Unreal engine gondoskodik, és nagyon-nagyon szépen!