E3 2012 - Hungamer díjak, összefoglaló

Véget ért a 2012-es E3 (Los Angeles, június 4 - 7) is, bizony hamar múlik az értékes időnk. A Microsoft, a Ubisoft, az EA és a Sony egész jól megvillantotta magát a nagyközönségnek, főleg a franciák valami elképesztő hangulatos showt állítottak össze, köszönhetően a meglehetősen nagy játékoknak, mint pl a Far Cry 3-nak, és az Assassin's Creed 3-nak vagy a sokkoló Watch Dogs-nak.

Igyekeztünk díjazni ezeket a produktumokat az E3 2012 expó kapcsán. Szerkesztőségünk pár órás megbeszélést tartott: szavaztunk, voksoltunk, egyeztettük a dolgok állását.
De előbb jöjjön az E3 sajtó konferenciái, szép sorba:

Microsoft:

 

Ubisoft:
 

EA:


 Sony:

 

 Hungamer E3 2012 díjak

A legjobb trailer: Assassin's Creed 3
A legjobb prezentáció: Assassin's Creed 3

E3 szégyenfoltja: Splinter Cell Blacklist

Az E3 meglepetés játéka: Watch Dogs
 
Legjobb stílus: Assassin's Creed 3 (Watch Dogs)
Az Újonc: Beyond Two Souls
Rókabőr: Gears of War, (CoD: Black Ops 2)
Legjobb zene: Assassin's Creed 3, (Hitman Absolution)

Legjobb katonai játék: MOH: Warfighter
Csak a Második: Black Ops 2

A legjobb reboot: Tomb Raider
E3 legszebb játéka: Crysis 3
A legjobb hangok: Tomb Raider
A legjobb ötlet: Watch Dogs
Nyavalyás ikon: Lara Croft

Legjobban várt játék: Assassin's Creed 3

Külön megjegyzés: Az egész HunGamer szerkesztőséget megdöbbentette a Watch Dogs című játék profizmusa, míg a Splinter Cell Blacklist bemutatója számunkra meglehetősen nevetségesre és szánalmasra sikerült. A Ubisoft hozott valami újat is, de sajnos el is vett!


Mindezek ellenére az idei E3 legjobb showja a Ubisoft-é lett.

30 perc Tomb Raider, Survival Kills mód

E3: ugyan véget ért már, de most hihetetlen mennyiségű (annál inkább minőségi) videókhoz jutottunk a Gematsu jóvoltából, gondosan összegyűjtött összefoglaló által, amit ezúton mi is megosztunk veletek ezekben a késői órákban.


A fenti kép egyébként a játék eredeti menüjét tartalmazza! A kiszivárgott képekből megtudtuk, hogy lesz egy úgynevezett Survival Kills mód, amiben az összegyűjtött pontok alapján kell majd helyt állnunk online. Természetesen a pontszerzés mellett a főhangsúly a túlélés lesz. Ez hasonló mint a Max Payne 3-ban debütált Arcade mód...