Krater - Launch trailer

A Fatshark készítői a KRATER mai megjelenése alkalmával kiadták az utolsó videó bemutatót róla. A játékról már elég sokszor írtunk, így aki kíváncsi rá, olvassa el béta tesztünket. Egyébként még a hét folyamán elkészülünk a KRATER PC-s tesztbemutatójával is. Friss, "végleges" élményeket majd abban a cikkben olvashattok. Természetesen pontozni fogjuk a svédek meglehetősen érdekes RPG játékát. Trailer alább:

Lollipop Chainsaw egy újabb trailer

Valószínűleg az utolsó trailer érkezett Suda 51, legújabb LSD-vel megálmodott játékából, a Lollipop Chainsaw-ból. A játék hivatalosan ma jelent meg, de nekünk még három napot várni kell amit féllábon is kibírunk. A trailer már nem ad túl sok információt a játékról, tényleg az utolsó kedvcsinálóval van dolgunk, a program megjelenése előtt. Jól áll neki a Grindhouse stílus. Ja, és ne csodálkozzatok, ha jövő héten egy tesztet láttok róla az oldalunkon ;)

Mark of the Ninja - Bemutatkozó trailer érkezett

A napokban jelent meg egy trailer a Mark of the Ninja c. Xbox 360 exkluzív (XBLA) játékról. Röviden annyit kell tudni a játékról, hogy a Shank készítői a fejlesztők (Klei Entertainment), a történet pedig egy ninjáról szól, akit egy jel miatt (ami a testébe lett karcolva) üldözik a rivális ninják.
Íme a trailer:

Tovább húzza az agyunkat a Valve

Emlékeztek még a Valve, Half-Life 2 utáni kijelentésére? Hogy 3 havonta, esetleg fél évente adnak ki egy Episode-ot, és nem lesz Half-Life 3. Nézzük is csak a megjelenéseket: Half-Life 2, 2004. november 16. Half-Life 2: Episode One, 2006. június 02. Half-Life 2: Episode Two, 2007. október 10. Egyébként én rossz vagyok matekból, örülök, hogy az érettségim meglett kettes, de ezek a megjelenési dátumok milyen számrendszerben, vagy esetleges átváltással tükrözik 3-6 havi megjelenéseket? Na, és persze be van jelentve az Episode 3 is. De, hogy hol van? A Valve pedig láthatóan nagyon jól szórakozik, egy normális választ nem képes adni, a szériával kapcsolatban. Sőt, szándékosan idegesíti a rajongókat. Persze új Counter Strike és Left 4 Dead 3 szintű baromságok elkészítésére van idő. A lenti videóban pedig Gabe Newell tovább trollkodik.

Star Trek


A E3 alkalmával a Star Trek játékadaptációról is sok minden derült, ki de csak most kerültek ki a cikkíráshoz érdemleges kellékek. A játék története a 2009-es film eseményei után játszódnak, ám a 2013-ban érkező második (újkori) film előtt, valószínűleg lesz kapcsolat, ha csak érintőlegesen is 2 termék között. A játék erősen kooperatív arculatot épített ki magáról, hiszen Kirk és Spock bőrébe bújhatunk majd bele, Kirk lesz a lövöldözés, és a rögtönzés embere, míg Spock a lopakodósabb, okosabb játékmenet kedvelőinek fog a kellemes perceket okozni. A játék elején egy, a hontalanná vált vulkániak kolóniájára látogatunk el, de mint kiderül, valami történt a telepesekkel, és jön képbe a Star Trek egyik méltatlanul hanyagolt ellenfele, a Gorn (a hüllőszerű, harapós, kődobálós idegen). A játék egyik nagy kihívása lesz a Gorn technológia megismerése, és a Gorntól való megmenekülés. De ebben segítségünkre lesz az Enterprise, amely az űrből nyújthat segítséget. A játék készítőinek sikerült az összes hangot megnyerni a filmből a szinkron munkálatokhoz, úgyhogy erre panaszunk biztos nem lesz, és a a készítők J.J. Abrams-el szorosan együttműködnek a legjobb minőség érdekében. Elég régóta fejlesztik a játékot (egy film "adaptációhoz" képest rég) így minden reményünk meglehet egy kiváló játékra. (a fenti képen a Gorn jelkép látható)

Láthatóan egy klasszikus franchiseba próbálnak újra életet lehelni, ha sikerrel járnak, akkor a Mass Effect 3 által cserbenhagyott rajongóknak (az a befejezés...) is kellemes perceket okozhat, majd a jövőre megjelenő játék (PC, XBOX 360, PS3).

The Walking Dead: Episode 2 - Képek

Hangulatos képeket adott ki a Telltale Games a hamarosan megjelenő The Walking Dead: Episode 2-ből.
Krater - Megjelenés

A svéd fejlesztők, a Fatshark bejelentették, hogy a KRATER című poszt-apokaliptikus környezetben játszódó akció RPG játék a mai napon elérhető a Steam rendszerén, mind összesen 14 euróért. A játék egyelőre egyjátékos móddal érkezik, de egy hónapon belül a cooperative mód is elérhető lesz, természetesen ingyenesen. A Fatshark fejlesztői még ezt a móduszt csiszolgatják, hiszen elmondásuk szerint a KRATER sava-borsa ez a játékmód lesz, mindenképpen egy bug mentes online részt szeretnének létrehozni. Egyébként júliusban várható MAC rendszerekre is a játék.