Thief 4 kiszivárgott trailer!


Azt eddig is tudtuk, hogy már készül az EIDOS műhelyében a mestertolvaj Garrett kalandjainak legújabb része a Thief 4, de most kiszivárogtatták a játék első videóját is, ami igaz csak fél percesre sikerült.

A játékról csak annyit tudni, hogy az Unreal Engine 3 fogja hajtani és olyan játékmenetet ígérnek a fejlesztők, mint a Deus Ex: Human Revolution esetében.

Reméljük nem mennek el a leegyszerűsített irányba a srácok, hanem igen is egy, a régi részekhez felérő folytatást fognak kiadni.

RESIDENT EVIL: RETRIBUTION Előzetes

Megérkezett az ötödik Kaptár film csilli-villi előzetese. Amiben van sok lassítás, sok karakter akiknek a nevei egyeznek a játékbeli szereplőkkel, kit érdekel, hogy a személyiségük köszönő viszonyban sincs. Jovovich is itt lesz és megint néz csúnyán, meg lassítva kap el tárgyakat és megint láthatjuk a seggét "háromdében", meg lő és kardozik. Néha kardozva lő, meg a falon szalad. Igen ez kell nekünk, még ilyet! A rendező újra Paul 'olyan hülye mint egy darab tégla' Anderson lesz. Akit ha megcsap a tavaszi szellő, tud Mortal Kombat filmet készíteni, Halálhajót és Halálfutamot is. A film trailere itt:

Dead Space 3

Kiadó: EA
Fejlesztő: Visceral Games
Műfaj: akció, horror
Platformok: PC, Xbox360, PS3
Megjelenés: 2013. tavasz

The Incredible Adventures of Van Helsing - Képek

A Neocore Games friss gameplay (játékmenet!) tartalmú képekkel látott el minket a The Incredible Adventures of Van Helsing című akció RPG kapcsán. A játék várható megjelenése idén lesz esedékes PC-re és XBLA-ra.

Íme a friss ropogós, látványos képek a játékról:

Metal Gear Rising: Revengeance screenshot-ok érkeztek


Tovább dübörög az MGRR promózása. Most éppen egy raklapnyi képanyag érkezett a játékból. A screenshot-ok még a 2010-es előzetesből és a legutóbbi, E3-as trailer-ből lettek kiválogatva. Szokták mondani, hogy egy játék képeken nem fest mindig olyan jól, mint mozgásban. Ez szerencsére a Rising-ra nem igaz. Nagyon jól néznek ki. Itt vannak a képek:

The Sims 3: Supernatural Trailer

Egy elég érdekes előzetes érkezett a The Sims 3-hoz, pontosabban annak legújabb kiegészítőjéhez, a Supernatural-hoz. A pakk valószínűleg tartalmazni fog egy új várost és a kötelező, néhány új bútort, tapétát stb. A fontosabb dolog viszont, hogy behozzák a farkasembereket, tündéreket, varázslókat,  boszorkányokat és zombikat. Az előzetesben újdonságként hivatkoznak a vámpírokra, amit igazából nem értek, mert már a Leszáll az éj kiegészítőben is benne voltak. Most pedig jöjjön a vallomásom, amivel lerombolom mérsékelt hitelességem, én szeretem a szériát. Órákat eltudok velük szórakozni, persze nem hosszú távon. Sokkal jobban szeretek építkezni, lakásokat berendezni és karaktereket generálni, mint ténylegesen játszani. A legnagyobb játékidőt a Leszáll az éj kiegészítőbe öltem bele, a vámpírok miatt. Nagyon szórakoztató egy ilyen karaktert terelgetni. Persze tudom mekkora lehúzás van a játék mögött. A 4-5 ezer forintos "cuccok" kiegészítők például teljesen kimerítik, a rablás fogalmát. Én csak azokat szerzem be, amik tényleg érdekelnek és ez a pakk már most felcsigázott. Előzetes erre:

Transformers: Fall of Cybertron fejlesztői napló érkezett

Egy kifejezetten hangulatos fejlesztői napló érkezett a legújabb Transformers játékhoz. A videó témája az Autobot-ok vezetője Optimus Fővezér, és annak legendás szinkronhangja, Peter Cullen. Róla érdemes tudni, hogy az összes fontosabb Transformers filmben, játékban és rajzfilmben is ő szólaltatja meg az Autobot-ok legnagyobbikát. Továbbá szinkronizált a Jetson családban, a Szippancsokban, és ő az állandó szinkronhangja Fülesnek, a Micimackóban is. A videó erre:

HALO 4 Jimmy Fallon műsorában

A tegnapi Black Ops 2 show bemutató után Jimmy Fallon egy újabb gyöngyszemet mutatott be a Late Night című műsorában. A választás ezúttal a sokak által várt HALO 4 bemutatójára esett. Pár jelenet ismerős lehet az E3-ről is. A játék egyébként november 6-án jelenik meg, kizárólag Xbox360-ra.

Civilization V: Gods and Kings - Bemutató

A 2K Games fejlesztői egy vadonatúj videót adtak ki a hamarosan megjelenő PC exkluzív játék kiegészítőjéből, a Civilization V: Gods & Kings-ből. A fejlesztők újdonságokról számolnak be a nagyérdeműnek, természetesen gameplay jelenetekkel megfűszerezve. A stratégiai játék június 22-én jelenik meg a Steam kínálatában, 30 euró ellenében.  Előrendelőknek -10%-os kedvezmény jár!


NBA 2K13 - Bemelegítő trailer

A 2K Sports még az E3 előtt bejelentette az NBA 2K13 című sportjátékot megjelenési dátummal ellátva, sajnos bejelentői trailer nélkül. Vajon mire várhatnak? Talán a készülő rivális kosárlabdás játéktól, az NBA Elite-től félnek? Ez fordítva is igaz lenne?

Egyelőre a két rivalizáló kiadó (EA Sports vs 2K Sports) a nagy játékkiállításon nem mutatta meg a sportrajongók számára azt a várva várt videót (+gameplayt sem). Mindenesetre az alábbi videóban meglehetősen látványosan promózzák be az NBA csillagai a franchise előző, illetve következő darabját; köztük Bryant és Griffin "nyalizik" jó kis summáért cserébe. Kétség kívül tavalyi év egyik legjobb sport játéka lett az NBA 2K12...


Az NBA 2K13 október 5-én jelenik meg Európában, méghozzá multiplatform formában, köztük PC-re is.

WRC 3 - Az első trailer

Az olasz fejlesztők már a következő WRC játékon dolgoznak, mely állításuk szerint ezúttal sokkal szebb grafikát, és mechanikai részt fog kapni. Ha minden jól megy, a WRC 3 című rallys játék még az idén meg fog jelenni PC, Xbox360 és PS3 platformokra. Lent az előzetes belőle: