Dishonored: 12-14 óra tiszta játékidőt ígérnek

A Bethesda Softworks állítása szerint, ha mindent felfedezünk az Arkane Studios által fejlesztett Dishonored című játékban, akkor akár 28 órára is nyúlhat a teljes játékidő. Ez a normál végigjátszás idejének közel  kétszerese, ugyanis a jelentés szerint egy átlagos játékos 12-14 óra alatt simán végig játszhatja a Dishonoredet. Tartalmas játékot ugyan nem ígérnek a fejlesztők, csupán a tisztességes iparosmunkás jelzőt szeretnék megerősíteni a jelenlegi játékuk kapcsán.  Reméljük, hogy a 20 órás tartalom igaznak minősül, mert azért manapság ritka az ilyen "hosszúságú" játék.

 A Dishonorod Európában október 12-én jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Might and Magic Heroes VI - Pirates of the Savage Sea Pack megjelenés!


Ma az Ubisoft bejelentette, hogy az első DLC a magyar fejlesztésű játékhoz, (sajnos már nem hazánk fiai dolgoznak rajta) a Might and Magic Heroes VI-hoz július 12-én érkezik PC-re.


Yakuza 5 - Új képek


Pár új nagy felbontású kép került ki az éterbe a Japánban év végén megjelenő Yakuza 5-ből, ami közvetlen folytatása lesz a 4. résznek.

Civilization 5 - Elérhető a Steam Workshop támogatás

A 2K Games ma kiadott egy új patchet a Sid Meier nevével fémjelezte Civilization 5 című RTS játékhoz. A frissítés engedélyezi a moddolási lehetőséget a Steam Workshop képében, de emellett számos hibát, grafikai bugot, AI-t javít majd ki, amennyiben elindítjátok a Steamet (persze fontos, hogy a játék feltelepítve legyen).

Django elszabadul, szinkronos előzetes

Egy újabb trailer érkezett Quentin Tarantino filmjéből.

Amnesia: A Machine For Pigs - Teaser

Az Amnesia rajongók figyelmébe ajánljuk az alábbi teaser előzetest a Amnesia: A Machine For Pigs című kiegészítésről. Úgy tűnik hű maradt a korábbi részhez, hiszen ebben a részben is lesznek feszültségkeltő elemek, sötét tónusú helyszínek.

DVD Ajánló: J. Edgar - Az FBI embere

- Eredeti cím: J. Edgar
- Stílus: Életrajzi, dráma
- Játékidő: 131 perc
- Rendező: Clint Eastwood
- Forgatókönyv: Dustin Lance Black
- Szereplők: Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Armie Hammer, Judi Dench

Red Orchestra 2 "Counterattack" Verseny


A nemrégen lezajlott ingyenes hétvégének hála már jóval több ember játszik a Tripwire 2. világháborús FPS játékával, a Red Orchestra 2 Game of the Year-al.

Ezért úgy döntöttek a fejlesztők, hogy meghirdetik a "Counterattack" névre hallgató, ki tud jobb pályát kreálni versenyt. A játékhoz már eddig is számtalan minőségi pályát csináltak a lelkes játékosok az SDK-nak köszönhetően, de most már pénzt is nyerhetnek azok akik elnyerik a srácok tetszését, még hozzá 35 000 $-os összdíjazásban.

A megmérettetés mától indul és kétszer hirdetnek eredményt a srácok hogy eldöntsék kik alkották meg a legjobb pályákat, a határidő augusztus és október.

Kettő kategória közül kerülnek ki a győztesek, az egyik a legjobb RO2-es pálya és a másik a legjobb feldolgozás pálya az elődből, a Red Orchestra: Ostfront 41-45-ból.

A pénznyereményen felül még további ajándékok ütik a nyertesek markát, mint pl.:

  • egy tetszőlegesen festett EON-17S laptop az Origin PC jóvoltából
  • NVIDIA grafikus kártyák
  • CPU és alaplap az Intel-től
  • és több fajta periféria a Logitech felajánlásából
További információk megtekinthetőek a hivatalos oldalon.

Sok sikert mindenkinek aki megméretteti magát!

Ingyenesen játszható Napoleon Total War

A SEGA tegnap délután hivatalosan bejelentette, hogy a Napoleon Total War vasárnap késő estig ingyenesen elérhető a Steamen. Ez azt is jelenti egyben, hogy a forradalmi RTS játék, mintegy 50%-os kedvezménnyel bezsákolható Steames profilotokba. 

God of War: Ascension két trailer

Két hangulatos előzetes érkezett a legújabb God of War játékból.

A Neversoft egy új Call of Duty-n dolgozik


Úgy tűnik az Activision igenis komolyan veszi a Call of Duty franchise sorsát, mivel több csapat is dolgozik a játékaikon. A Treyarch a Black Ops 2-t készíti, a Sledgehammer valószínűleg a következő páros részen és most már a Tony Hawk-ot és Guitar Hero-t jegyző Neversoft is besegít a fejlesztésbe.

A NeoGaf oldalán tűnt fel elsőnek a pletyka, hogy a cég különböző posztok betöltésére keres embereket, mint például Lead Multiplayer/Singleplayer Level Designer, Senior Concept Artist stb.

A pletykát végül megerősítette az, hogy a Neversoft hivatalos oldalát immár egy Call of Duty logó díszíti, így már biztosra mondhatjuk, hogy 3 gárda készíti a Activision sikerszériájának legújabb részeit.