Itt az Aliens: Colonial Marines gépigény


A SEGA kiadta a játék hivatalos minimum és ajánlott gépigényét.

Hogyan tuningoljuk az agyunkat?

Az agyunkat sokféleképpen fejleszthetjük, hogy javuljanak a kognitív (megismerő) funkciók, mint amilyen a beszéd vagy a memória. Például elsajátíthatunk bizonyos tanulási metódusokat, melyek segíthetnek az információszelektálásban és -feldolgozásban. Bizonyos területeken a sok és kitartó gyakorlással érhetünk el jobb eredményeket. Mások olyan szerekhez nyúlnak, melyek időlegesen felturbózzák az agyat, hogy aztán vizsga előtt/közben elaludjanak vagy mindent elfelejtsenek. És biztosan vannak, akik alig várják, hogy a kedvenc online informatikai webshopjukban elérhető legyen a GoFlow nevű termék.

Forrás: http://www.extremetech.com/extreme/121861-goflow-a-diy-tdcs-brain-boosting-kit

A GoFlow ugyanis transzkraniális – koponyán keresztül végzett – egyenáramú stimulációval serkenti az agyat, méghozzá igen eredményesen. Az Amerikai Légierő és a DARPA (az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege) sikeresen tesztelte pilótákon és mesterlövészeken a módszert, a kiképzések során a tanulási idő a felére csökkent. Hasonló eredményeket kapott az Új-Mexikói Egyetem kutatócsoportja is: a tesztalanyok kétszer olyan gyorsan tanulták meg kezelni az adott videojátékot, mint azok, akik agyát nem stimulálták. Ráadásul eddig nem ismert semmilyen mellékhatása a gyenge árammal dolgozó (9 volt, 2 milliamper) szerekezetnek.

A videojátékok világában pedig mit hozhat ez a kütyü? A lenyomozhatatlan doppingolás lehetőségét? Most már nem csak azon múlik a meccs, hogy kinek, milyen gépe, kiegészítői, pingje, de legfőképp tudása és tapasztalata van, hanem, hogy használ-e GoFlowt? Csak nekem tűnik kissé félelmetesnek az árammal stimulált agy jövőképe?

-ndever-

Érkezik a Dead Space 3 Dev-Team Edition Gyűjtői Kiadás


Az EA bejelentett egy igazán különleges kiadást a játékból, amiből csak 5000 darab készül.

DmC Devil May Cry - Az első pontszámok, és az első 20 perc

Jönnek az első pontszámok, és a játék első 20 perces bemutatója...