Skip to content

WITCHER 2 ENHANCED EDITION – MIT TARTALMAZ A BŐVÍTETT KIADÁS?

Az új küldetések a harmadik felvonásban találhatók meg. Két olyan küldetést tartalmaz, amelyek szorosan kapcsolódnak a történethez, és további 4 óra játékidőt biztosítanak.

1) Liliom és vipera

Vernon Roche beszervezte Brigida Papebrockot, Foltest király udvarának egyik udvarhölgyét. A nő küldetése, hogy elcsábítsa Temeria két legbefolyásosabb nemesét, és eközben vigyázzon a meggyilkolt uralkodó fattyaira. Brigida rájött a Boussy halálával kapcsolatos rejtély nyitjára, így kellemetlen tanú, azaz üldözött vad vált belőle. Ki akarta Boussy halálát? Maravel gróf vagy Kimbolt báró keze benne van a dologban? A Foltest utolsó fiúörökösének halálával kapcsolatos igazság valahol az intrikák és vádak hálójában lapul.

2) Loc Muinne titkai
A witcher újra találkozik Cynthiával, aki képes bejutni a rejtélyes Aep Dearhenna laboratóriumába. A híres varázsló állítólag megfejtette a vran civilizáció hanyatlásának titkát. Vajon mer-e a witcher újra együtt dolgozni Cynthiával, aki még magát Philippa Eilhartot is átverte, és akiről kiderült, hogy valójában egy fiatal, ambíciózus nilfgaardi ügynök? Mit remél a Nilfgaardi Titkosügynökség megtalálni a Loc Muinne alatti barlangokban? Mit fedezett fel valójában Aep Dearhenna? Ha vállalkoznak a feladatra, a witchernek és Cynthiának számos kihívással kell szembenéznie a szörnyektől és csapdáktól hemzsegő városalatti folyosókon.

Új átvezető videók. Ezek rövid játékbeli videók, amelyek összegzik az egyes felvonásokat, miután teljesítetted őket. Úgy lettek tervezve, hogy gördülékeny átmenetet képezzenek, tájékoztatva a játékost például jelenlegi földrajzi helyzetéről.

Összegzések. Ezek a videosorozatok, amelyek rövid filmecskékből épülnek fel, összegzik a játékos történet során meghozott döntéseit. A videók a játék szintjeiből, karaktereiből és statisztikáiból épülnek fel számos látványelemet és kamerafelvételt alkalmazva. Összesen 12 kisfilm mutatja be a játékvilág különböző állapotait annak megfelelően, hogy a játékos milyen döntéseket hozott. A játék befejezése után a játékosok egy 30 másod perces kis videóban összegezve látják legfontosabb választásaikat és azok következményeit. Az élő kórussal, zeneszerző által komponált felvétellel együtt az „Összegzések” összesen két és fél perc játékösszegzést ad a befejezés után.

Új videó: „Witcherek”. Ez a kisfilm azok számára készült, akik újonnan ismerkednek a The Witcher világával. Kézzel készült, kétdimenziós, Flash-animált rajzok segítségével bemutatja a witchereket a „Visszaemlékezések” és az „Emlékek” stílusában.

Új játékintro. Ez a három és fél perces, előrenderelt kisfilm, amelyet a BAFTA-díjas és Oscar-díj jelölt Tomasz Bagiński rendezett, Demavend király haláláról szól – ez egy kulcsfontosságú történelmi esemény közvetlenül a The Witcher 2 jelenje előtt történt.

Új játékoutro. Ez a másfél perces, játékmotorral készült kisfilm a játék végén jelenik meg, és egyfajta előzetesként szolgál a folytatáshoz. Egy közember szemtanúja lesz annak, ahogy a nilfgaardi hadsereg gyülekezik. Ez a kiváló minőségű videó, amelynek az elkészítéséhez komoly utómunkálatokra, az eredeti helyszínekre, világításra és statisztikákra volt szükség, a The Witcher sorozat eljövendő újabb epizódjához kínál ízelítőt.

Új helyszínek. A harmadik felvonásba beépített új küldetések számára jelentős új helyszínek is készültek, úgymint egy Loc Muinne alatti katakombarendszer, illetve egy fenyőerdő, amelyben egy ősi városba nyíló titkos barlang található.

További mozibetétek. Tizenegy új jelenet, amelyek fontos elágazásoknál gazdagítják a játékélményt. Mindegyik mozibetét új mozgásleképezéseken alapszik, és például ezek közül három azt mutatja be, hogy mi történik Loc Muinne-ban, miközben Geralt nincs ott. Mindegyik mozibetét három teljesen animált és renderelt jelenetből áll, amelyek igen komoly utómunkálatokat követeltek meg.

A játék mostantól támogatja a Dolby* Digital technológiát

Emellett a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition tartalmazza az összes tartalmat, amelyek a 2.0-s verzióban kerültek a játékba.