Skip to content

(NYERTESSEL FRISSÍTVE) JUST CAUSE 2 NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerj egy Just Cause 2 PC-s példányt…

Mondhatni jól sikerült a Livekodok.com támogatásával az előző nyereményjátékunk. Ezért úgy gondoltuk – ha már nyakunkon július, és az újabb kánikulai hullám – útnak indítjuk a következő nyereményjátékunkat. A kiszemelt áldozatunk pedig nem más, mint a Square Enix égisze alatt futó Just Cause 2. A sorsolást “random” módjára fogjuk végrehajtani, tehát nincs határidő, hiszen pár nappal később már valaki büszke Just Cause 2 tulajdonoslehet. Célunk ezzel a nyereményjátékkal, hogy megháláljuk a támogatásotok, és tudjátok, még számítunk rátok!

Az eredményhirdetés után a győztes e-mail címére küldjük a Just Cause 2 Steam kódot, amit kizárólag a Steamen (!) tud majd aktiválni. De ezt a levélben részletezni fogjuk.

Persze senki sem várhatja el tőlünk, hogy csak úgy odaadjuk ezt az igen értékes játékot valakinek. Ezért tenni is kell valamit. Továbbra is a HunGamer közösségi oldalait kell majd követnetek like, követés, vagy feliratkozásformájában!

Dupla esély: ez a szorzó azoknak jár, akik komment formájában a cikk alatt kifejezik, hogy szükségük van a játékra. Ezzel is jelezve azt, hogy rendelkeznek Steam fiókkal.

 

Just Cause 2 minimum gépigénye:

    • Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista (Windows XP nem támogatott)
    • Processzor: Dual-core CPU SSE3 utasításkészlettel (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3 GHz)
    • Memória: 2 GB rendszermemória
    • Merevlemez: 10 GB szabad lemezterület
    • Grafika: DX10 kompatibilis videokártya 256 MB memóriával (Nvidia GeForce 8800 sorozat / ATI Radeon HD 2600 Pro)
    • Hang: 100% DirectX 10 kompatibilis hangkártya
    • DirectX®: Microsoft DirectX 10

Megjegyzés: A Just Cause 2 kizárólag Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszeren fut.