Skip to content

(Frissítve nyertessel) Nyereményjáték a Livekodok.com támogatásával

Nyerj egy három hónapos Xbox Live GOLD tagságot!

Mivel megújult a honlapunk kinézete, ezért úgy döntöttünk, hogy nyereményjátékot hirdetünk!

Partnerünk, a Livekodok.com  egy három hónapos Xbox Live GOLD tagságot ajánlott fel. A 3 hónapos ingyen multizás cseréjéért mi egy egyszerű dolgot várunk el tőletek. A nevezésért nem kell mást tennetek, mint, hogy like-oljatok minket a Facebook-os profiloldalunkon.

Külön megjegyzés: aki feliratkozik Youtube csatornáinkra (és más közösségi oldalainkra), az dupla eséllyel indul a sorsoláson!

Frissítés: Ha elérjük a 200. rajongót (június 27-én, Szerdán sorsolás a lájkolók közül) a Facebookon, rögtön kezdetét veszi a sorsolás, majd pedig az eredmény hirdetés a mázlista nyertes feltüntetésével. Az időponti (hamarabbi, későbbi eredményhirdetés) változás jogát bizonyos körülmények között fent tarthatjuk!

A nevezés lezárult! 

 UPDATE 2 Újrasorsoltunk, 2012. július 29-én, 14:00-kor!

Gratulálunk a nyertesnek, Gazsi Richárdnak!

A [email protected] email címre várjuk a nevedet és a valós e-mail címedet! A nyereményt a Livekódok.com fogja elküldeni számodra!

Change Log: Mivel az előző nyertesünk 3 munkanapon belül nem jelentkezett a nyereményért, újrasorsolást alkalmaztunk.

Ha sikerrel jár a Livekodok.com támogatásával az első Xbox Live-os lépésünk, akkor rövidesen egy újabb nyereményjáték következhet, de az már inkább a PC-t (azon belül a Steam-et) fogja érinteni!