Skip to content

Mégis megjelenhet PC-re a Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption GOTY PC-re is megjelenhet, a hírben szereplő kép szerint…

Túl szép, hogy igaz legyen, de a Rockstar Games soron következő multiplayer esemény listáján  a Red Dead Redemption Game of the Year kiadása szerepel. A legfurcsább dolog ebben az, hogy az Xbox Live mellett szerepel a Games for Windows Live szolgáltatás is. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a RDR akár megjelenhet PC-re is, de a lehetősége adott, és az alábbi kép is ezt próbálja úgymond bizonyítani. A Rockstar ugyanis hamarosan lépni fog ez ügyben, hiszen hivatalosan bejelentést kell, hogy tegyen a RDR GOTY-s “hírverése” kapcsán. A fülest egyébként a NeoGaf egyik fórumozója közölte a nagyvilággal.

Édes Istenem, ha ez igaz lenne, akkor maga a megváltás érné a PC-s társadalmat (és magamat), mert a Red Dead Redemption egyike azon kevés játékoknak, amit a Rockstar premier megjelenéskor sajnos nem tudott kiadni a konzolos verziókkal együtt. A játék PC-s kiadására már számtalan petició is született, de mindhiába!

Nem marad hátra, csak a remény. Reménykedjünk, hogy bejelentik a PC portot, mert a RDR a világ leghangulatosabb játékai közé tartozik! És ezzel egy csöppet sem túlzok!