Skip to content

Fallout 4 – A kiegészítők részletezve

Season Pass ára is megugrott.

Ahogyan az előző rész esetében a játékosok itt sem fognak unatkozni az alapjáték végig vitele után, hiszen a Bethesda bejelentése alapján három új kiegészítő fog érkezni májusig a Fallout 4-hez.

A sort az “Automatron” nyitja márciusban, amelyben robot gonosz hordáit kell legyőznünk, hogy saját magunk építsünk robot társakat. A robotokat több százféleképpen testreszabhatjuk, még a színüket is mi választhatjuk meg, plusz kapunk egy új fegyvert is, a lightning chain gun-t. Ára 10$.

 

A következő a “Wasteland Workshop” lesz áprilisban és szörnyeket kell csapdába ejteni, hogy később saját telepeseinkkel harcolhassanak. Ezenkívül pár új dologgal is felturbózhatjuk házunkat, mint pl. nixie csövekkel. Ára 5$ lesz.

Az utolsó a legnagyobb DLC is egyben, “Far Harbor” májusban 25 $-os áron fog megjelenni. Far Harbor radioaktív városában kell megtalálnunk egy fiatal lányt békét hoznunk a város lakóinak. A fejlesztők elmondása szerint ez lesz az eddigi legnagyobb kiegészítő, amit készítettek valaha is.
Érkezett egy rossz hír is, mivel a Season Pass eddigi 30$-os árát fel fogják emelni 50$-ra március 1-jén, szóval akinek nincs meg az minél hamarabb szerezzen egyet, ha szeretne 60 dollár értékű jövőbeni kiegészítőkkel játszani.